۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱

بازدید وزیر علوم از مرکز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران

بازدید وزیر علوم از مرکز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران

وزیر علوم در راستای توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از مركز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران خودرو بازدید كرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مركز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپكو) بازدید و در جریان تحقیقات این شركت در زمینه  طراحی  و ساخت موتور خودرو قرار گرفت.

وی این مركز را نمونه و الگوهای عالی ارتباط صنعت و دانشگاه و كاربردی شدن علوم و در راستای اجرایی شدن و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش عنوان کرد.

فرهادی گفت: برنامه وزارت علوم افزایش زمینه های همكاری بیشتر صنعت و دانشگاه است و در همین راستا امكان استفاده از فرصت مطالعاتی داخل به مدت ۶ تا ۹ ماه را برای دانشجویان دكتری فراهم كرده ایم.

وزیر علوم افزود: با انعقاد تفاهم نامه ای كه با وزارت صنعت، معدن و تجارت داشته ایم، دانش آموختگان مقطع دكتری و اعضای هیات علمی می توانند تحصیلات خود را در دوره پسا دكتری در بخش صنعت ادامه دهند.

وی اظهار داشت: صنعت خودرو به عنوان یک صنعت پویا، كاربردی و مورد نیاز مردم، برای پیشرفت، بهینه سازی و استفاده از دانش روز نیازمند همكاری با دانشگاه های كشور است و دانشگاه های كشور نیز برای كاربردی كردن دانش و انجام مسئولیت در قبال جامعه نیازمند همكاری با صنعت خودرو هستند.

محمد زالی مدیر عامل مركز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران خودرو نیز گفت: این شركت از ابتدای تاسیس خود اهداف خود را در راستای افزایش همكاری بیشتر با دانشگاه ها تعریف كرده و با ایجاد رشته موتور در برخی دانشگاه ها، استفاده از نخبگان دانشگاهی و تاسیس شركت دانش بنیان به این همكاری استمرار بخشیده است.

وی افزود: ایران تنها كشور اسلامی است كه خودرو ملی طراحی كرده است و این نشان دهنده پتانسیل بالای این صنعت برای رسیدن به اهداف كلان و استراتژیک است و قطعا همكاری نهادینه شده صنعت خودرو و دانشگاه ها می تواند به شكوفایی بیشتر این صنعت مهم كشور كمک كند.

مدیر عامل مركز تحقیقات، طراحی و تولید موتور ایران خودرو خاطرنشان کرد: طراحی و ساخت سامانه عیب یاب خودروهای یورو ۴، طراحی موتور ملی دیزل سواری، موتور ملی «ای. اف. سون»، «ای. اف. سون»، «پایه گاز سوز» و «ای. اف. فور» را از جمله دستاوردهای این مركز عنوان کرد.

زالی افزود: این مركز در قالب یک طرح كلان ملی موفق شد اولین خودروی رانای هیبریدی را طراحی و بسازد و تحویل كار فرما دهد كه این خودرو با نیروی برق کار می کند و در صورت شارژ کامل باطری تا مسافت ۸۵ کیلومتر حرکت می کند.

وی عنوان کرد: همچنین در این خودرو موتور بنزینی طوری طراحی شده است که از آن تنها برای شارژ باطری استفاده می شود و برای حرکت خودرو کاربردی ندارد لذا آلایندگی ندارد.  

کد خبر 3661162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha