به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم پاسدار امير رحمتالهي پیش از ظهر پنج شنبه در ديدار با مديركل ميراث فرهنگي استان سمنان، بر جلب مشاركت نيروي انتظامي براي مبارزه با جرايم حوزه ميراث تاكيد كرد.
وي با بيان اينكه جرايم عليه ميراث فرهنگي در فهرست جرايم عليه امنيت ملي تعريف شده اند، گفت: همانطور كه مبارزه با مواد مخدر وظيفه ملي است، مبارزه با جرايم عليه ميراث فرهنگي نيز وظيفه ملي و بر عهده عموم جامعه است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان ميراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور افزود: نيروي انتظامي ميتواند علاوه بر مشاركت در زمينه مبارزه با جرايم عليه ميراث، در زمينه ارائه آموزشهاي تخصصي به كاركنان خود در راستاي تبيين اهميت موضوع ميراث فرهنگي، فعاليت داشته باشد.
رحمت الهی با بيان اينكه بضاعت سازمان ميراثفرهنگي پاسخگوي حفاظت از تمامي آثار تاريخي نيست، گفت: قدرداني از نيروي انساني فعال در اين حوزه يكي از راههاي افزايش انگيزه و بالا بردن راندمان كاري يگان حفاظت از آثار تاريخي است.
وي افزود: در اين راستا، امسال يك روز از هفته ميراث فرهنگي به نام روز حافظان ميراث فرهنگي اختصاص يافت و در اين روز در سوم خرداد ماه از برترين هاي اين حوزه و كاركنان ساعي قدرداني مي شود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان ميراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کشور از تغيير لباس و تقويت آموزش كاركنان يگان حفاظت آثار تاريخي كشور خبر داد و گفت: ساختار سازماني فرماندهي يگان حفاظت ميراث فرهنگي بازنگري شده و بر اين اساس به زودي اداره مشاركت هاي اجتماعي زير نظر يكي از معاونت ها و براي جلب مشاركت هاي مردمي و استفاده از تمام ظرفيت هاي جامعه و ارتباط با سازمان هاي مردم نهاد و دوستداران ميراث فرهنگي آغاز به كار مي كند.
رحمت الهی ضمن اشاره به تهیه دستورالعمل آموزش نیروهای یگان حفاظت ابلاغ آن، گفت: این آموزشها با هدایت و مدیریت فرماندهی یگانهای حفاظت استان ها و به صورت غیر متمرکز ارائه خواهد شد.
وی افزود: استفاده از ظرفیت حفاظت الکترونیک و استفاده از فناوری نوین در امر حفاظت از آثار تاریخی یکی از موضوعات پذیرفته شده در تمام دنیا است و سازمان میراث فرهنگی نیز به دنبال تحقق آن در کشور است.
نظر شما