به گزارش خبرنگار مهر، حسین اسدی پور روز جمعه در مجمع عمومی سالانه کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان با اشاره به بخشنامه چهار ماده ای رئیس کل دادگستری لرستان برای ارجاع پرونده های کارشناسی به کارشناسان رسمی دادگستری اظهار داشت: این دستور مقتدرانه رئیس کل امیدی مجدد به کارشناسان رسمی دادگستری بخشید.
وی ادامه داد: در این بخشنامه بر لزوم عدم استفاده از کارشناسان خبره و استفاده از ظرفیت کارشناسان رسمی دادگستری تاکید شده است.
عضویت ۴۰۰ کارشناس در کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان با اشاره به عضویت ۴۰۰ کارشناس در کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان بیان کرد: طی سال گذشته به ۳۱۶ کارشناس فعال از طریق شعب دادگستری و شورای حل اختلاف کار ارجاع شده است.
وی با بیان اینکه یک سوم ارجاعات محاکم قضایی توسط کارشناسان عضو کانون انجام می شود ادامه داد: این در حالیست که هم اکنون سهم عمده ای از ارجاعات یعنی حدود ۵۰ درصد به کارشناسان خبره صورت می گیرد که ابلاغ بخشنامه رئیس کل دادگستری در راستای تعدیل این سهم و استفاده قوی تر و بیشتر از کارشناسان رسمی دادگستری است.
اسدی پور با بیان اینکه برخی رشته ها هیچ ارجاعی نداشته است یادآور شد: نتوانسته ایم این حوزه ها را به خوبی به دستگاه قضایی معرفی کنیم.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان با بیان اینکه طی سال ۹۴ تشکیلات سازمانی کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان توسط هیئت مدیره مصوب شد افزود: مهم ترین دستاورد فعالیت ها طی سال گذشته تشکیل کارگروه تعامل با دستگاه قضایی بود که دبیری آن به کانون کارشناسان واگذار شد.
برگزاری ۱۷۰۰نفر ساعت دوره آموزشی برای کارشناسان دادگستری لرستان
اسدی پور با اشاره به برگزاری هزار و ۷۰۰ نفر ساعت دوره آموزشی برای کارشناسان رسمی دادگستری لرستان گفت: این آموزش ها طی امسال نیز ادامه دارد.
وی با اشاره به تشکیل چهار گروه تخصصی در هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان ادامه داد: دریافت مجوز چاپ نشریه داخلی تحت عنوان آئین کارشناسی از دیگر دستاوردها بوده است.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان با بیان اینکه این نشریه نخستین نشریه داخلی کانون کارشناسان در کشور است که از وزارت ارشاد مجوز دریافت کرده است یادآور شد: در این مدت ۲۰ جلسه در هیئت مدیره برگزار شده است.
وی به برگزاری جلسات هم اندیشی با مسئولان دادگستری شهرستان ها اشاره کرد و افزود: این جلسات در شهرستان های خرم آباد، الیگودرز، بروجرد، دلفان و دورود برگزار شده است.
راه اندازی کتابخانه تخصصی
اسدی پور با اشاره به تشکیل نخستین دفتر هماهنگی کارشناسان رسمی دادگستری در الیگودرز گفت: در حالیکه ارتقای صلاحیت برخی همکاران یک دهه عقب افتاده بود، تشکیل کمیسیون های ارتقای صلاحیت نیز از دیگر فعالیت های شاخص کانون در سال ۹۴ بوده است.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان به دیدار با استاندار لرستان اشاره کرد و گفت: استاندار لرستان بعد از این دیدار از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی به همه دستگاههای اجرایی ابلاغ کردند که انتخاب کارشناس رسمی خود را از طریق کانون انجام دهند.
اسدی پور از کانون کارشناسان دادگستری لرستان به عنوان تنها کانون متصل به شبکه ملی دولت یاد کرد و گفت: در سال ۹۵ تعامل سازنده با مسئولان دادگستری شهرستانها، دستگاههای اجرایی و بانکها را در دستور کار داریم.
وی ادامه داد: برگزاری ۳ هزار نفر ساعت دوره آموزشی و بازآموزی طی امسال را پیش بینی کرده ایم.
رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان یادآور شد: راه اندازی کتابخانه تخصصی و برقراری بیمه پایه و تکمیلی برای اعضای کانون کارشناسان رسمی دادگستری لرستان از دیگر برنامه هایی این کانون در سالجاری است.
نظر شما