۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۰

حاشیه‌های جلسه اقتصاد مقاومتی؛

ضرب‌الاجل استاندار به استانداری/ قیمت موسیر «بازوند» را وسوسه کرد

ضرب‌الاجل استاندار به استانداری/ قیمت موسیر «بازوند» را وسوسه کرد

خرم‌آباد- نهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان با حواشی جالبی همراه بود که ضرب الاجل استاندار به مجموعه استانداری و ابراز تمایل هوشنگ بازوند برای کاشت موسیر از جمله این حاشیه ها بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان شامگاه یکشنبه در استانداری لرستان و با حضور مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد. در این جلسه به بررسی پروژه های اقتصاد مقاومتی دستگاه های اجرایی در قالب طرح «نیپا» پرداخته شد.

علی هادی چگنی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی لرستان در ابتدای جلسه گزارشی از ثبت پروژه های اقتصاد مقاومتی استان در قالب سامانه نیپا داد و افزود: تاکنون ۹ دستگاه اجرایی استان اطلاعات پروژه های خود را به طور کامل در سامانه ثبت کرده و ۲۰ دستگاه دیگر نیازمند به اصلاح اطلاعات پروژه های خود در سامانه هستند.

التیماتوم استاندار به استانداری!

وی همچنین آماری از دستگاه هایی که هیچ اطلاعاتی از پروژه های خود در سامانه وارد نکرده بودند ارائه داد که نام حوزه استانداری لرستان و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در بین این دستگاه ها به چشم می خورد.

همین موضوع باعث شد تا استاندار واکنش نشان داده و بگوید که وقتی استانداری خود کارها را دیر انجام بدهد نمی توان از دیگران توقعی داشت.

بازوند در ادامه جلسه تاکید کرد که دستگاه های اجرایی ظرف ۴۸ ساعت آینده باید هر اطلاعاتی در مورد پروژه های اقتصاد مقاومتی خود که نیاز است را تکمیل و به سازمان مدیریت و برنامه ریزی تحویل دهند افزود: اگر در این مدت اطلاعات خود را تحویل ندادند از لیست اقتصاد مقاومتی حذف خواهند شد.

وی یادآور شد: کسی که پروژه های اقتصاد مقاومتی اش از لیست حذف شود خودش نیز حذف خواهد شد.

مباحثه مسئولان دو دانشگاه

از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه موضوع کمبود پزشک در تخصص آنکولوژی بود که توسط رئیس دانشگاه آزاد خرم آباد مطرح شد.

یداله ملکی رئیس دانشگاه آزاد خرم آباد افزود: مرکز بیماری های خاص بروجرد از تجهیزات خوبی برخوردار بوده اما فاقد پزشک داروسازی و آنکولوژی است که در این رابطه نیازمند به کمک دستگاه های ذی ربط استان هستیم.

وی با بیان اینکه تنها دانشگاه علوم پزشکی می تواند مشکل ما را در این زمینه حل کند، تصریح کرد: هرچه هزینه نیاز است صرف می کنیم و پول می دهیم تا این پزشک ها را برای مرکز بیماری های خاص بروجرد فراهم کنیم.

استاندار لرستان از رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خواست تا در این مورد با دانشگاه آزاد همکاری کند که کوروش ساکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه گفت: در کل استان دو پزشک آنکولوژی وجود دارد و نمی توانیم یک پزشک را به بروجرد اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه با توجه به نیاز استان هرساله نیروهای علوم پزشکی در سطح استان تقسیم می شوند، تصریح کرد: در حال حاضر مراکز خودمان با کمبود پزشک و مشکل مواجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد به عرصه هایی ورود می کند که مربوط به آن نیست، افزود: دانشگاه آزاد یک مرکز مجهز دندانپزشکی در بروجرد راه اندازی کرده و این در حالیست که این مرکز حتی یک عضو هیئت علمی ندارد.

ساکی با بیان اینکه وادی که به آن ورود شده وادی دانشگاه آزاد نیست، تصریح کرد: تخصص انکولوژی شدیدا کم است و الان با بحران در این مورد مواجه هستیم.

وی یادآور شد: مراکز دولتی و بیمارستان های خودمان با کمبود این تخصص مواجه هستند و نمی توانیم نیروهای خود را به سایر مراکز بدهیم.

ابزار نگرانی دادستان خرم آباد

از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه موضوع کشت هزار هکتار گیاهان دارویی در استان از سوی منابع طبیعی بود که واکنش دادستان خرم آباد را در پی داشت.

بر اساس این پروژه قرار است هزار هکتار از اراضی ملی به مردم به صورت موقت واگذار شود تا کشت گیاهان دارویی به مدت ۱۵ سال صورت گیرد.

سعید رازانی دادستان خرم آباد در این مورد گفت: واگذاری اراضی ملی به مردم باید با سازو کارهای قانونی و ویژه ای صورت گیرد تا در آینده مشکلی در این رابطه پیش نیاید.

وی با بیان اینکه در گذشته نمونه های از این دست داشته ایم که با مشکل مواجه شده اند، تصریح کرد: افراد ممکن است این زمین ها را به ویلا تبدیل کنند یا در آن سوله بزنند و یا هر اقدام دیگری که از نظر قانونی مالکیت اراضی ملی و تغییر کاربری آنها را دچار مشکل کند.

دادستان خرم اباد با تاکید بر اینکه در این مورد نگران هستم، افزود: باید قراردادهای این پروژه با تبصره ها و مفاد ویژه و در نظر گرفتن همه جوانب بسته شود.

وسوسه استاندار برای خرید و فروش موسیر

در بخش دیگری از این جلسه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان آماری از کشت موسیر و قیمت فروش آن در استان ارائه داد که باعث شد استاندار لرستان به کشت موسیر برای خود ترغیب و وسوسه شود!

شیرزاد نجفی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به اینکه در منطقه ریمله لرستان در هر هکتار کشت موسیر ۳ تن برداشت شده است، اظهار داشت: هر تن موسیر ۱۵ میلیون تومان و هر کیلو موسیر ۱۵ هزار تومان به فروش می رسد.

وی افزود: این در حالیست که این کشت تنها دو وعده آب نیاز دارد.

استاندار لرستان با اشاره به قیمت خوب خرید و فروش موسیر، از رغبت خود برای کشت و تجارت موسیر حرف زد.

کد خبر 3671977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha