عبدالمالک شنبه زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک هزار صنعتگر فعال در ۳۳ رشته صنایع دستی در استان ایلام در بخش های خانگی و کارگاهی فعالیت می کنند که گلیم نقش برجسته با طرح ها و شکل های متنوع شامل شکسته هندسی، لچک ترنج، گلدانی، خشتی یا موزاییکی، طرحهای تصویری، طرحهای تلفیقی و..بافته می شود.
وی عنوان کرد: گلیم نقش برجسته از نظر اصالت و تولید مهمترین و شاخص ترین صنعت دستی و بومی استان ایلام است که در سال ۱۳۶۶ توسط بافندگان چیره دست این استان مورد ابتکار عمل قرار گرفته و با وجود نوپا بودن آن زمینه اشتغالزایی عده زیادی در استان را فراهم کرده است.
شنبه زاده اظهار داشت: گلیم نقش برجسته امروزه جنبه بسیار کاربردی پیدا کرده و می توان با ایجاد کارگاه های تولید گلیم نقش برجسته در کنار آثار تاریخی نظیر قلعه والی زمینه جذب گردشگران رافراهم کرد چرا که توسعه صنعت توریسم و مبادلات فرهنگی نقش موثری در ایجاد اشتغال و کارآفرینی دارد.
وی افزود: استان ایلام مانند هر استان دیگری دارای صنایع دستی مخصوص به خود است که از مهمترین و جذاب ترین آنها گلیم نقش برجسته است که منحصر به فرد و مخصوص همین منطقه است.
مدیر کل میراث فرهنگی استان ایلام اظهار داشت: توجه به صنایع دستی استان ایلام به خصوص گلیم نقش برجسته گامی به جلو در جهت تحقق شعار اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل است.
نظر شما