به گزارش خبرنگار مهر، مسعود منصور امروز در همایش ملی نقش معدن در اقتصاد و توسعه کشور اظهار داشت: معادن در سطح کشور هدیه ای از جانب خداوند است که باید با حفظ منابع طبیعی و مراتع در راستای توسعه کشور از آن بهره برد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ادامه داد: یکی از فرآیندهای تحقق اقتصاد مقاومتی توجه بخش معدن است و می تواند کمک موثری در حل مشکل تولید و اشتغال کشور باشد.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه عرصه های طبیعی در کشور ۱۴۰ میلیون هکتار است، عنوان کرد: از این میزان مقدار ۱۴ میلیون هکتار آن را جنگل ها و ۳۴ میلیون هکتار را اراضی بیابانی و بقیه را مرتع شامل می شود.
وی با بیان اینکه عرصه های بیابانی کشور در حال افزایش است، افزود: متاسفانه به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی های پیدر پی، تغییرات اقلیمی و فعالیت های گسترده انسانی در این عرصه ها، عرصه های بیابانی روبه افزایش است.
منصور ادامه داد: متاسفانه در سال های اخیر میزان تخریب های انسانی افزایش یافته و آثار این تخریب ها به وضوح نمایان است.
وی با بیان اینکه ریزگردها ناشی از افزایش عرصه های بیابانی است عنوان کرد: تغییرات اقلیمی هم و خشکی های متعدد در این سال ها موجب نشست سفره های زیر زمینی و افزایش دما و تاثیرات منفی آن بر زندگی انسان شده است.
معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری تصریح کرد: کشور ایران به دلیل شرایط خاص شکننده اقلیمی که دارد، در شرایط ویژه به لحاظ زیست محیطی قرار گرفته است.
نظر شما