به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسین سادات موسوی، ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته محیط زیست اظهار داشت: آلاینده های یزد بر خلاف شهرهای بزرگ نظیر تهران آلاینده های ثابت است و بیشترین حجم آلودگی هوا در یزد به دلیل وجود واحدهای صنعتی آلاینده است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات بسیاری برای کاهش میزان آلودگیها در یزد انجام شد، افزود: ایجاد گشتهای شبانه، نصب فیلتر برای واحدهای آینده و بررسیها و بازرسیهای مستمر سبب شد از حجم آلودگیهای زیست محیطی به ویژه آلودگی هوا کاسته شود.
سادات موسوی همچنین از برخوردهای جدی و قانونی محیط زیست با واحدهای آلاینده خبر داد و گفت: طی دو هفته اخیر سه واحد آلاینده فولادی در استان یزد پلمپ شد.
مدیرکل محیط زیست استان یزد عنوان کرد: اولویت محیط زیست بررسی واحدهای فولادی، کوره های آجرپزی و صنایعی است که پیش از این نام آنها در زمره صنایع آلاینده قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه امروز محیط زیست بخشی از فرآیند تولید و جزئی از فعالیتهای صنعتی است، افزود: محیط زیست مخالف استقرار صنایع نیست اما با صنایع آلاینده طبق قانون برخورد میکند.
سادات موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالشهای زیست محیطی استان یزد اظهار داشت: اکنون مهمترین چالش زیست محیطی استان یزد مربوط به دشت یزد ـ اردکان است.
وی با اشاره به اینکه زون آب استان یزد در این دشت است ضمن اینکه ۷۰ درصد مردم استان یزد در این دشت ساکن هستند، افزود: هیچ عقل سلیمی اجازه نمی دهد در جایی که سه عنصر مهم جمعیت، آب و هوا در معرض خطر قرار می گیرد، صنایع آلاینده ای نظیر صنایع فولادی شکل بگیرد.
معاون اداری مالی محیط زیست استان یزد نیز در این نشست از تخصیص ۱۲۰ میلیون تومان اعتبار ملی و مبالغی نیز اعتبار استانی برای بحث آموزش در حوزه محیط زیست خبر داد.
محمدرضا ذوالفقاری عنوان کرد: این اعتبار به منظور آموزش مردم و جلب مشارکتهای آنها در نظر گرفته شده زیرا معتقدیم مشارکت مردم، بخشی از مشکلات ما را حل خواهد کرد.
وی همچنین از تلاش برای برگزاری دوره های آموزشی زیست محیطی برای خبرنگاران و مدیران استان یزد خبر داد.
نظر شما