به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کاظم لطفیان ظهر یکشنبه در اولین همایش استانی مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی اظهار کرد: اسلام نگاه اقتصاد گریزی را برای مردم ندارد.
وی با بیان اینکه احترام به دین، نفس و عقل مردم در همه ادیان فصلی مشترک است، افزود: در نگاه اسلامی ثروت مایه قوام فقر در جامعه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه آن چه در حوزه قاچاق اتفاق می افتد باید در مبحث تطفیف بیان شود، گفت: علما نباید همیشه مفاهیم اخلاقی را مطرح کنند بلکه طرح مفاهیم اقتصادی در بین مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه اگر اقتصاد جامعه سالم باشد جامعه به سمت خیر حرکت می کند، بیان کرد: مصداق قاچاق و مبارزه با آن باید برای مردم به درستی مطرح و تبیین شود.
لطفیان با تاکید بر اینکه در راستای عدم استفاده از کالای قاچاق می توان از موارد قرآنی کمک گرفت، اظهار داشت: در کنار تدبیر در دین اقتصاد را باید تدبیر کرد.
وی با اشاره به اینکه باید میز گردهایی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شود، تصریح کرد: همه علما وظیفه دارند با طغیان مبارزه و در جهت ریشه کن کردن آن تلاش کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه کسانی هستند که ایجاد اخلال اقتصادی جامعه را در دستور کار خود قرار داده اند، افزود: وظیفه ما مبارزه با طاغوت فرهنگی و اقتصادی موجود در جامعه است.
وی با اشاره به اینکه نباید در ماه مبارک رمضان با کمبود اقلام خوراکی مواجه باشیم، گفت: اقلام مصرفی مردم نباید روز به روز دچار نوسان قیمت باشد.
لطفیان با بیان اینکه ما از آتش افروزی فرهنگی هراس داریم، بیان داشت: جلوی آتش افروزی اقتصادی را می توان گرفت اما آتش افروزی فرهنگی را به هیچ عنوان نمی توان جمع کرد.
وی با اشاره به اینکه نباید تنها به سود سرشاری که نصیب قاچاقچیان می شود نگاه کرد، تصریح کرد: شکاف طبقاتی از نگاه اسلام می تواند معیاری برای انجام جرم و قاچاق باشد.
وی با بیان اینکه اگر دروغ گویی ریشه کن شود حلال خواری وارد جامعه خواهد شد، گفت: باید با مبلغین کالاهای خارجی برخورد جدی صورت گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان داشت: کالاهایی که از طریق قاچاق وارد می شود قطعا از نظر شرعی مالیت ندارد و باید جلوی آن را گرفت.
نظر شما