به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مسعود صفی یاری ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، بابیان اینکه ماه رمضان بهار قرآن است، افزود: این ماه فضایل بسیار خوبی دارد و ماه مبارک رمضان بهار قرآن و ماه مهمانی خدای متعال است که هرکس به اندازه درک خود از عظمت این ماه، میتواند از برکات آن بهره برده و به فیوضات آن نائل شود.
وی اظهار کرد: طی چند ماه گذشته ستاد شئون مناسبت های مذهبی و فرهنگی در استان فعالیت خود آغاز کرده است و این ستاد مصوبه جلسه ۶۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی است که مدیریت مناسبت های مذهبی و فرهنگی را بر عهده دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، برگزاری کلاس های تفسیر، تصحیح قرائت نماز، دایر کردن گفتمان های دینی و برگزاری آیین های تکریم مناسبت ها در کنار برنامه اصلی اقامه نماز جماعت و آموزش احکام شرعی، در دستور کار مبلغان اعزامی قرار دارد.
صفی یاری تأکید کرد: استان زنجان ساختار فرهنگی، دینی و مذهبی خوبی دارد بنابراین باید اتفاقات تاثیر گذار در حوزه فرهنگ دینی در این ماه در استان رخ بدهد.
وی بابیان اینکه ماه رمضان ماه نزول قرآن است، تأکید کرد: در این میان محوریت برنامهها باید قرآن باشد و در مبلمان و فضای شهری تبلیغات شهری باید متناسب با معنویت ماه مبارک رمضان بوده و رعایت ادب و احترام در این ماه باید به خوبی مراعات شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: خوشبختانه به لحاظ محتوایی اقدامات خوبی انجامشده و فضاسازی لازم برای استقبال از ماه مبارک رمضان اجراشده است.
صفی یاری بابیان اینکه در دستگاههای اجرایی و کارخانجات باید احترام ماه مبارک رمضان رعایت شود، گفت: در این زمینه تمهیدات لازم انجام شده است و برای مسافرین تابستانی مکانهایی برای پذیرایی تدارک دیدهشده است.
وی گفت: با جلساتی که با نیروی انتظامی استان انجامشده اماکن خاصی برای مسافران تعریفشده که در معرض دید مردم نباشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان بابیان اینکه گروههای تذکر لسانی در مکانهایی که شهرداری تهیهکرده مستقر خواهند شد و افرادی را که در کف خیابانها و کوچه و بازار اقدام به تظاهر به روزهخواری میکنند را ارشاد کنند.
صفی یاری بابیان اینکه باید در اعیاد و وفاتها توازن ایجاد شود، گفت: هرکدام از مناسبتها جای خود را دارد و باید هرکدام از مناسبتهای در جای خود برگزار شود.
وی از اعزام ۸۶۰ مبلغ و مبلغِ به مناطق مختلف استان زنجان طی ماه رمضان خبر داد و گفت: بر اساس برنامهریزی انجامشده، برگزاری کلاسهای تفسیر، تصحیح قرائت نماز، دایر کردن گفتمانهای دینی و برگزاری آیینهای تکریم مناسبتها در کنار برنامه اصلی اقامه نماز جماعت و آموزش احکام شرعی، در دستور کار مبلغان اعزامی قرار دارد.
صفی یاری از حضور ۴۶ مرکز استقرار روحانی در سطح روستاهای زنجان خبر داد و گفت: روحانیان مستقر از ظرفیتهای اساسی امر تبلیغ در روستاها به شمار میروند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه با توجه به محدودیت اعتبارات، هماکنون از هدفگذاری تعیینشده در خصوص فراهم کردن زمینه استقرار روحانیان در روستاها عقب هستیم، گفت: روحانیان مستقر از ظرفیت های اساسی امر تبلیغ در روستاها به شمار می روند.
صفی یاری گفت: ۵۰ پایگاه سبک زندگی اسلامی در قالب طرح نور طی ماه مبارک رمضان و با اولویت محلات حاشیهای افتتاح میشوند که در طول سال نیز استمرار خواهند داشت.
وی برگزاری بیش از ۱۰۰ جلسه جز خوانی در زنجان و حمایت از صد کرسی تلاوت قرآن در مساجد، تصحیح قرائت نماز، برگزاری ۱۰ محفل انس با قرآن کریم، راهاندازی ۱۰ پایگاه ویژه آموزش نوجوانان و جوانان در قالب طرح مصباح الهدی، برگزاری دورهها و کارگاههای تفسیر قرآن، اعزام قاریان و حافظان قرآن کریم به محافل قرآنی و راهاندازی سایت ویژه گفتمان دینی در فضای مجازی را از برنامههای پیشبینیشده برای ماه رمضان در زنجان عنوان کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان یادآور شد: در روزهای ماه مبارک رمضان سه پایگاه پاسخ به سؤالات در حسینیه اعظم، امامزاده سید ابراهیم (ع) و مصلی شهر زنجان برگزار میشود.
صفی یاری گفت: دو کرسی تفسیر ویژه قرآن کریم با حضور مفسرانی از مجمع مفسران قم در شهرهای ابهر و قیدار برگزار میشود.
وی به اجرای پژوهش در حوزه روزهخواری اشاره کرد و گفت: باهدف پرداختن علمی به مسئله روزهخواری و بررسی ریشههای آن در ستاد شئون مناسبتهای دینی مقدمات انجام یک طرح پژوهشی صورت گرفته است، چراکه بیتوجهی به این مسئله ممکن است در درازمدت پدیده روزهخواری باعث نوعی ساختارشکنی شود.
نظر شما