سید مرتضی موسویان، افزود: برگزاری جشنواره سرآمد پویانمایی در استان در راستای تقویت تولیدکنندگان انیمیشن و با هدف افزایش دانش مخاطب در حوزه انیمیشن برگزار می شود.
وی با بیان این نکته که سواد رسانه ای را باید به جامعه منتقل کنیم، گفت: یکی از الزامات این انتقال، دید انتقادی همراه با دانش است.
موسویان ادامه داد: باید شرایطی ایجاد شود تا هر فردی با مشاهده انیمیشن بتواند به شاخص های مختلف اثر تولیدی نمره دهد.
وی خاطر نشان کرد: در حقیقت به مخاطب با ارائه اطلاعات، دانش علمی برای داوری آثار داده می شود به این ترتیب مردم وارد شرایطی می شوند که تاکنون آن را تجربه نکردند.
موسویان با بیان این نکته که در جشنواره ها می توان از ظرفیت مخاطبان برای داوری بهره جست، افزود: بااین اقدام هزینه ای که معمولا برای اسکان شرکت کنندگان به جشنواره در نظر گرفته می شود، در بین داوران و تولید کنندگان آثار انیمیشن تقسیم می شود. با این کار افراد علاقمند شناسایی می شوند
وی با بیان این نکته که به محض اعلام آمادگی استان این جشنواره در گلستان اجرا می شود، افزود: داوران این جشنواره علاقمندان به حوزه پویانمایی و عامه مردم خواهند بود.
مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در توضیح استفاده از ظرفیت مردمی به عنوان داور جشنواره، گفت: با تعریف شاخص هایی در رشته پویانمایی برای مردم، بستر نقد و نظر این رشته برای علاقمندان مهیا می شود.
وی به برگزاری جشنواره پویانمایی رضوی در گلستان اشاره کرد و افزود: یکی از بزرگترین جشنواره هایی که در سطح کشور برگزار می شود و قدمت بیش از یک دهه دارد جشنواره رضوی است که بخش مروبط به جشنواره انیمیشن به گلستان مربوط می شود.
موسویان ادامه داد: در این زمینه شاهد موفقیت های گلستان در سالهای گذشته بودیم و امیدواریم با زیر ساخت های جدیدی مانند جشنواره سرآمد انیمیشن کیفیت آثار تولیدکنندگان افزایش یابد.
مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در توضیح جشنواره سرآمد انیمیشن، اظهار کرد: هریک از تولیدکنندگان به محض پایان یافتن کارشان، اثر تولیدی را آپلود کرده و در معرض دید مخاطبان قرار می دهند تا اثرهنری، توسط مردم به عنوان داوران جشنواره مورد نقدر بررسی قرار گیرد.
وی با بیان این نکته که افزایش دانش مردم هدف اصلی ما در این جشنواره است، افزود: در خاتمه کار این جشنواره، تولید کنندگان و داوران جوایز نفیسی دریافت می کنند.
موسویان به برگزاری کارگاه آموزشی "کارگردانی، تدوین و ساخت پویانمایی" در گلستان اشاره کرد و گفت: این کارگاه برای اولین بار ۱۶ و ۱۷ خردادماه در استان برگزار شد.
مشاور وزیر و رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه یادآور شد: انتظار می رود کنند با توجه به شاخص های تخصصی که به علاقمندان و تولیدکنندگان آموزش داده می شود به افراد منتقدی تبدیل شده و کیفیت تولیدات آنها افزایش یاید.
نظر شما