۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۲۰:۱۸

استاندار لرستان:

کمیته‌های اقتصادمقاومتی لرستان ایجادشد/۱۹۲ طرح صنعتی احیا می‌شوند

کمیته‌های اقتصادمقاومتی لرستان ایجادشد/۱۹۲ طرح صنعتی احیا می‌شوند

خرم آباد - استاندار لرستان از راه اندازی کمیته های اقتصاد مقاومتی این استان خبر داد و گفت: مقرر شده ۱۹۲ طرح صنعتی راکد استان در این راستا احیا شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند شامگاه جمعه در جلسه اقتصاد مقاومتی لرستان از تشکیل چهار کمیته اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و اظهار داشت: این کمیته ها شامل کمیته اجتماعی و فرهنگی، کمیته اقتصادی، کمیته برنامه ریزی و  کمیته عمرانی هستند که باید از هفته جاری نسبت به تشکیل جلسات هفتگی خود اقدام کنند.

نامگذاری ستاد اقتصاد مقاومتی لرستان به عنوان قرارگاه کربلا

وی با اشاره به اینکه تعداد اعضاء چهار کمیته اقتصاد مقاومتی استان مشخص شده است، افزود: در اولین جلسه کمیته های اقتصاد مقاومتی استان باید برنامه های زمان بندی پروژه ها از مدیران دستگاه های اجرایی مربوطه گرفته شود.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه باید تا دوشنبه هفته جاری تعداد پروژه های شهرستانی مشخص شود، اضافه کرد: بعد از مشخص شدن تعداد پروژه های هر شهرستان ستاد اقتصاد مقاومتی در هر شهرستان باید برای تعیین تکلیف پروژه های خود جلساتی را برگزار کند.

بازوند با اشاره به اینکه احساس می شود در پروژه های اقتصاد مقاومتی استان کمبودهایی وجود دارد، اظهار داشت:  به عنوان مثال بسیج سازندگی لرستان تنها چهار پروژه معرفی کرده است که از این تعداد دو پروژه اقتصادی و دو پروژه عمرانی است در حالیکه تعداد پروژه های بسیج سازندگی بسیار بیشتر از این تعداد است.

وی افزود: با توجه به اینکه سازمان صنعت و معدن قرار است در سال ۹۵ حدود ۱۹۲ ظرفیت راکد را احیا کند باید فرمانداران هر شهرستان بدانند از این تعداد چند پروژه متعلق به شهرستان آن ها بوده تا پیگیری های لازم برای احیاء این پروژه ها را انجام دهند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه وزارت کشور برای سه استان پایلوت اقتصاد مقاومتی قرارگاه هایی تعریف کرده است، بیان داشت: استان آذربایجان شرقی تحت عنوان قرارگاه عاشورا، استان کرمان تحت عنوان قرارگاه ثارالله و استان لرستان تحت عنوان قرارگاه کربلا نامگذاری شده اند که بزودی وزارت کشور نامگذاری قرارگاه ها را ابلاغ خواهد کرد.

لزوم همکاری مضاعف دستگاهها و بانکهای لرستان برای تحقق اقتصاد مقاومتی

بازوند گفت: چهار کمیته تشکیل شده برای بحث اقتصاد مقاومتی استان باید هر هفته مشکلات پروژه های زیربط را احصا کرده و در جلسه اقتصاد مقاومتی استان مطرح کنند تا در صورت حل نشدن مشکل پروژه ها موضوع برای رفع مشکل به تهران منتقل شود.

وی در پاسخ به صحبت های مدیر هماهنگ کننده بانک های استان مبنی بر اینکه برخی بانک ها امکان اجرایی کردن مصوبات ستاد تسهیل را ندارند، گفت: اگر ستاد تسهیل موضوعی را تصویب کرد و بانک ها به لحاظ قانونی و اداری نتوانستند به این مصوبات عمل کنند دلایل امکان پذیر نبودن اجرای مصوبات این ستاد را بصورت مکتوب مطرح کنند تا موانع بانک ها به وزارت کشور ارسال شود.

استاندار لرستان با یادآوری اینکه معاون اول رئیس جمهور در لرستان بیان داشت بانک ها در مقابل مصوبات ستاد تسهیل اظهار نظر کنند، افزود: با مطرح کردن مشکلات بانک ها به تهران این امکان وجود دارد که مشکلات پیش روی بانک ها از سوی تهران مرتفع شود.

بازوند عنوان کرد: بنا نیست در استانی که به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی انتخاب شده روند حل مشکلات واحدها از سوی بانک ها بصورت روال عادی باشد بلکه با پایلوت شدن لرستان انتظار داریم کارهای مضاعف تری در استان صورت گیرد تا بتوانیم به اهداف خود در این بخش دست یابیم.

وی اضافه کرد: تبدیل شدن لرستان به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی حرکت مضاعفی از سوی همه دستگاه های اجرایی می طلبد.

استاندار لرستان گفت: دبیرخانه اقتصاد مقاومتی استان یک نفر را به عنوان مسئول افتتاح و راه اندازی پروژه های استان مشخص کرده که این فرد با دستگاه های اجرایی وارد مذاکره شده و به آن ها اعلام می کند در هر ماه چند پروژه باید به اتمام برسانند و لازم است مدیران دستگاه های اجرایی با این مسئول همکاری لازم را داشته باشند.

کد خبر 3682307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha