به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رضا رشیدیان در این مراسم اظهارکرد: حضور مسئولان در ماه مبارک رمضان در این مکان برای بازدید و بهره برداری از پروژه های فولادی، به معنای آن است که علاوه بر استفاده از فیوضات معنوی و عبادت، در این ماه باید کار و تلاش صورت گیرد.
وی آغاز به کار این مجموعه را مظهر توانمندی بخش خصوصی و ملی توصیف کرد و ادامه داد: افتتاح این پروژه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری شده، مایه خشنودی و مباهات است.
استاندار خراسان رضوی روند پیشرفت فیزیکی پروژه های فولادی خواف را در مقایسه با گذشته قابل تقدیر دانست و از حمایت های دولت یازدهم و وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت در این حوزه قدردانی کرد.
رشیدیان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص تامین زیر ساخت های مورد نیاز پروژه های در حال فعالیت و احداث در منطقه، تاکید کرد: رویکرد دولت تدبیر و امید توسعه ی متوازن اقصی نقاط کشور به ویژه مناطق کم برخوردار است.
وی تاکید کرد: بهره برداری از این پروژه ها در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه و به کارگیری جوانان منطقه نقش تعیین کننده ای دارد.
استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد: با توجه ویژه ی دولت، شاهد رشد و شکوفایی روز افزون اقتصاد و اشتغال منطقه باشیم.
محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم از منطقه ی خواف به عنوان عسلویه دوم یاد و تاکید کرد: باید با تعامل برای توسعه امکانات مناطق گام برداشت.
وی با بیان این که باید فضا را آماده کرد تا بتوان سرمایه گذاری مناسب انجام داد؛ افزود: امکانات خوبی در این منطقه وجود دارد و علاوه بر این، سرمایه و نیروی انسانی کارآمد نیز در این ناحیه وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید فضا را آرام کنیم تا زمینههای لازم جهت ورود سرمایه به منطقه ایجاد شود.
نعمتزاده خاطر نشان کرد: اگر مسؤؤلان محلی به دنبال تبدیل این منطقه به قطب پروژه های فولادی هستند، باید به راه افتادن چرخ تولید کمک کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به برخی کمبودها در حوزه ی خدمات، اظهار داشت: با پیگیریهای انجام شده از طرف وزارت نیرو، تمام تلاش خود را جهت برطرف کردن محدودیتهای موجود به کار میبریم.
مسئولان حاضر در این مراسم، صبح امروز از چهار پروژه ی فولادی در منطقه ی سنگان شامل: معادن توده ی C شمالی با ذخیره ی ۹۰ میلیون تن، گندله سازی با ظرفیت تولید پنج میلیون تن در سال و پیشرفت فیزیکی ۶۹.۷۳ درصد، فولاد مبارکه با تولید پنج میلیون تن کنسانتره و پیشرفت فیزیکی ۲۷.۶۶ و پنج میلیون تن گندله با پیشرفت فیزیکی ۸۵.۸۰ درصد و شرکت توسعه ی ملی با ظرفیت تولید ۲.۵ میلیون تن کنسانتره و پیشرفت فیزیکی ۷۰.۶۹ درصد و ۲.۵ میلیون تن گندله با پیشرفت فیزیکی ۴۶.۳۸ درصد بازدید کرد.
گفتنی است؛ همزمان با این بازدید، انفجار در معادن توده ی B به منظور دستیابی به سنگ های استخراجی بیشتر صورت گرفت.
نظر شما