به گزارش خبرنگار مهر، سید منصور حسینی ظهر یکشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی، شمار واحدهای صنفی شهرستان را ۹ هزار و ۲۰۰ واحد بیان کرد و گفت: در جهان به ازای هر ۱۰۵ تن یک مغازه ایجاد میشود ولی در ایران این تعداد به هر ۳۵ تن یک مغازه کاهشیافته است و این مهم به نبود شغل و کار در ایران برمیگردد که بازار ناگزیر بار این بیکاری را به دوش میکشد.
حسینی ضمن گلایه از عدم همکاری ادارات با اصناف، اظهار داشت: دستگاههای اجرایی تنکابن، اصناف را حتی با میکروسکوپ نیز نمیبینند و موازی کاری و تداخل کاری ادارات با اصناف توان را از بازار تنکابن گرفته است.
رئیس اتاق اصناف تنکابن ادامه داد: دخالت ثبتاحوال تنکابن در صنف عکاسی برای تصویر کارت هوشمند ملی، دخالت آموزشوپرورش در دوخت لباس مدارس، صدور مجوز پمپبنزین از مرکز استان مازندران درحالیکه جایگاه بنزین در تنکابن واقعشده است، صدور پروانه تأسیس از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت که مانع صدور پروانه کسب از طرف اصناف میشود و همچنین صدور پروانه کسب برای خانوادههای شهدا و جانبازان از سوی این اداره ازجمله موازی کاریهای ادارات است که بایستی در آن تجدیدنظر شود.
حسینی بابیان اینکه اصناف علاوه بر حبیبالله بودن، حبیب الناس نیز هستند، تصریح کرد: بازار به دلیل تأمین امرارمعاش مردم دارای قداست بوده و بایستیشان آن حفظ شود.
وی گفت: امروزه تنکابن از جغرافیای ایران انگار پاکشده است و باوجود بریدگی نامناسب ورودی تنکابن در کمربندی و نبود هیچ تابلوی راهنمایی باعث شده تا گردشگران مستقیم یا به رامسر رفته و یا به چالوس بروند که این امر خود باعث رکود بازار تنکابن شده است زیرا درگذشته تمامی نیازهای غرب مازندران و شرق گیلان از این بازار تأمین میشد.
حسینی افزود: وجود فروشگاههای بزرگ در ایجاد اشتغال و رونق بازار نقش مهمی دارد و بایستی در سطح شهرستان ایجاد شوند.
نظر شما