به گزارش خبرنگار مهر، یوسف گران پاشا بعدازظهر یکشنبه در بازدید از عملیات شبه نوسازی خطوط ریلی در مسیر شیرگاه – زیرآب به طول بیش از ۴۰ کیلومتر افزود: این پروژه در راستای نوسازی خطوط ریلی راهآهن شمال است که در سال ۷۳ انجامشده بود و این قسمت از مسیر همچنان با تراورس های چوبی، بتونی و فلزی در حال بهرهبرداری بود.
گران پاشا تعادل هوا و کاهش بارندگی در این فصل را دلیل آغاز این پروژه در این زمان خواند و گفت: با توجه به اینکه کار برقی سازی خطوط ریلی شمال به مرحله اجرایی شدن نزدیک میشود و همچنین برای عبور واگنهایی که از مرز اینچه برون به ایران وارد میشوند نیاز اصلاح ارتفاع تونلها (اصلاح گاباریت) است.
وی ادامه داد: همزمان با نوسازی خطوط، کار اصلاح گاباریت تونلها نیز به اجرا درمیآید و در مراحل بعد نیز بعد از کندن کف تونلها اسلب ترک بتنی جایگزین تراورس ها خواهد شد.
مدیر کل راهآهن شمال همچنین از اجرایی شدن مقاومسازی پلهای مسیر ریلی شمال خبر داد و گفت: در حال حاضر این پروژه نیز در حال اجرا است و با اجرای این پروژه پلهای مسیر مقاومسازی میشوند تا ظرفیت بار محوری وارده تا ۲۲.۵ تن افزایش یابد و با اجرای این پروژه راهآهن شمال آمادگی کامل استفاده از ظرفیت ۲.۵ میلیون تنی حمل بار رادار است.
گران پاشااز نوسازی روزانه ۱۰۰ تا ۱۳۰ متر از مسیر خبر داد و افزود: بابت این مقدار نوسازی روزانه مسیر حدود هفت ساعت مسدود خواهد بود تا قطارهای مسافری بطور عادی و در ساعتهای مقرر به سیر خود ادامه دهند و مسافران را به مقصد برسانند.
گران پاشا ضمن عذرخواهی از شهروندان بابت تاخیرات کوتاه و احتمالی که در سیر قطارها بابت عملیات نوسازی پیش خواهد آمد گفت: با توجه به اینکه ۶۰ درصد از مسیر راهآهن در نزدیکی مناطق مسکونی وزمینهای کشاورزی وجود دارد، لازم است تا با همکاری رسانههای جمعی در بین مردم فرهنگسازی کنیم تا بتوانیم میزان سوانح و خطرات را به حد اقل ممکن برسانیم.
مدیر کل راهآهن شمال اعتبار این دوپروه (شبه بازسازی و مقاومسازی پلها) را قریب به ۴۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
نظر شما