به گزارش خبرنگار مهر، عیسی میرشفیعی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در بیان علل تعطیلی مدرسه حکمت بابلسر، اظهار کرد: مدرسه حکمت بابلسر، بر اساس شورای نظارت بر مدارس غیردولتی تعطیل شد و پایبند نبودن به برنامه درس ملی، حذف برخی برنامههای آموزشی، عدم رعایت سرفصلهای برنامه درسی، عدم بهکارگیری نیروهای آموزشی غیر مرتبط و چندپایه بودن کلاسها از علل تعطیلی مدرسه پسرانه ابتدایی حکمت بوده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزشوپرورش مازندران، بابیان اینکه درخواست مجوز مدرسه حکمت مربوط بهپیش از سال ۹۰ بوده است لذا ملزم به رعایت قوانین است بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد از معلمان این مدرسه رشتههای غیر مرتبط داشتند.
میرشفیعی، در ادامه بابیان اینکه وجود مدارس چندپایه در شهرها برخلاف مقررات آموزشی است، گفت: این در حالی است که مدرسه موردنظر به شکل سوله و پارتیشنبندی شده است و کلاسها فاقد هرگونه درب و پنجرهای بود که این امر باعث تداخل صداها و مزاحمت برای کلاسهای مجاور میشد.
به گفته وی کودک در ابتدایی الگوپذیر است و بر این اساس ضرورت دارد در مقطع ابتدایی، دانشآموزان یک معلم برای دروس داشتند باشند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران، در بیان علل دیگر تعطیلی مدرسه پسرانه حکمت بابلسر گفت: در این مدرسه درسهای مصوب آموزشوپرورش حذفشده بود و درمجموع در رعایت بسیاری از قوانین آموزشوپرورش انحراف داشته است.
میرشفیعی، بابیان اینکه شش ساحت تربیتی در سند تحول بنیادین تعریفشده است و سیستمهای آموزشی ملزم به اجرای آن هستند، افزود: موضوعات اعتقادی -عبادی، اخلاقی، زیستی-بدنی، زیباشناختی و هنری، اقتصادی و حرفهای و علمی و فناورانه بایستی در نظام تعلیم و تربیت موردتوجه قرار گیرد و اگر مدرسهای تنها یک رویکرد را در پیش بگیرد نوعی انحراف است.
وی در بابیان اینکه ادعای اجرای برنامه آموزشی و پژوهشی در این مدرسه شده است ادامه داد: تاکنون مؤسس حتی یکبار هم برای این ادعا مراجعه نکرده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزشوپرورش مازندران افزود: کمپین حمایت از مدرسه در بیان مسئله راهاندازی شده است که ملاک رسیدگی در شورای نظارت استان نیست.
میرشفیعی، در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا نگاه سیاسی باعث تعطیلی این مدرسه شد، اظهار کرد: نگاه ما، نگاه سیاسی نیست و اصلاً مؤسس را ندیدیم و حتی مراجعه حضوری یا تماس تلفنی هم با ما نداشت و این در حالی است که بازدیدی که از مدرسه در سال ۹۰ اتفاق افتاد بنابر گزارشها مندرج، انحرافات قانونی وجود داشت که تا سال ۹۴ هیچگونه اقدامی برای اصلاحان صورت نگرفت.
میرشفیعی در ادامه تصریح کرد: اگر اعمال نگاه سیاسی صورت گرفت در همان سال ۹۰ بود که باوجود گزارشاتی از تخلفات و انحراف از قانون مدرسه را تعطیل نکردند.
وی در پاسخ به سؤال دیگری در رابطه با رضایت برخی خانوادهها از روند کاری مدرسه، ابراز داشت: شاید خانوادهها از مقررات تعلیم و تربیت آگاهی کافی نداشته باشند، زیرا خانوادهها به موفقیت فردی کودک و دانشآموز خود رضایت دارند و این در حالی است که رویکرد آموزشوپرورش در این زمینه اجتماعی و ارتقاء آموزش توأم با پرورش است.
نظر شما