۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱

در جریان بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از منطقه تأکید شد؛

رهایی هادی آباد از تنگنای بلاتکلیفی

رهایی هادی آباد از تنگنای بلاتکلیفی

قزوین- اعضای شورای اسلامی شهر قزوین درجریان بازدید از بافت فرسوده هادی آباد تعیین تکلیف، ساماندهی و خروج پروژه از بلاتکلیفی را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی شورای شهر قزوین،  بازدید از بافت فرسوده هادی آباد که به همت کمیسیون شهرسازی پارلمان محلی تدارک دیده شده بود، با هدف درجریان قرارگرفتن از آخرین وضعیت این بافت و تصمیم‌گیری برای تدوین طرحی مصوب در رابطه با انجام ادامه تملک پلاکهای باقیمانده و به سرانجام رساندن آن و خروج مردم از بلاتکلیفی انجام شد.

مسئولان باید به داد هادی آباد برسند

حسین غیاثوند رئیس کمیسیون شهرسازی در جریان این بازدید با تأکید براینکه مسئولان و متولیان امر باید به داد هادی آباد برسند، گفت: مسئولان باید از برپایی جلسه در پشت دربهای بسته جلوگیری به عمل آورند و به شکل میدانی مشکلات را پیگیری کنند و به خواسته ها و نیازهای مردم و به ویژه ساکنین هادی آباد توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه هادی آباد از سه شاخصه لازم بافت فرسوده که همان ناپایداری، عرض گذر و ریزدانگی به شمار می‌آید، برخوردار است، افزود: پروژه تملک هادی آباد متأسفانه در سال ۹۰ براساس یک مطالعه ضعیف آغاز شد و امروز بعد از گذشت پنج سال هنوز مشکل مردم حل نشده و حتی شدت نیز گرفته است.

این عضو شورا با تأکید بر اینکه هادی آباد قابلیت تبدیل به منطقه مناسب شهری را دارد، گفت: مجموعه سپهر در مجاور هادی آباد الگوی موفقی است و ازآنجاییکه هادی آباد در منطقه دورافتاده ای از شهر واقع شده، تلفیق مجتمع ۳۳۰ واحدی نواب که در کنار مجموعه قرار دارد، اثر قابل توجهی اگر در فاز یک با این پروژه تلفیق شود، اثر قابل ملاحضه‌ای در بهبود وضعیت کنونی خواهد داشت.

غیاثوند یکی از راههای جذب اعتبارات ملی برای پروژه را در ورود استانداری به این بخش دانست و گفت: در کنار این پارلمان محلی از شهرداری قزوین خواسته با تسریع در کار پروژه را جمع آوری کند، ولی در سال ۹۳ و ۹۴ به ترتیب ۴/۳ دهم میلیارد تومان و ۴ میلیارد تومان بودجه مصوب داشته ایم که متأسفانه هزینه نشده است.

وی مسائل اقتصادی و عدم مشارکت مردم را از دلایل توقف پروژه تا به امروز دانست و گفت: در بازدیدی که از سطح منطقه با حضور اعضای شورای اسلامی شهر، معاونت شهرسازی شهرداری، مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی و نماینده انبوه سازان به عمل آمد، موانع را شناختیم تا در جلسه ای دیگر با حضور تمامی متولیان و مشاوران بررسی مجدد داشته باشیم.

غیاثوند با اشاره به طرح هایی که تاکنون برای هادی آباد تهیه شده و در کمیسیون ماده۵ مورد توافق قرار نگرفته است، گفت: طرح هادی آباد باید با قوت پیگیری شود، چراکه بیش از ۹۰ درصد عرصه تملک شده و ۱۰ درصد باقیمانده است، هم‌اکنون حدود ۷ میلیارد تومان اعتبار لازم است تا کار دوباره آغاز شده و مردم از بلاتکلیفی خارج شوند، ضمن اینکه در بودجه سال ۹۵ردیف هادی آباد همچنان باز گذاشته شده است.

وی در رابطه با بهبود وضعیت موجود با توجه به بناهای باقی مانده و تملک نشده اظهارداشت: بیمه ساختمانهای موجود بسیار مهم است و از مدیر منطقه خواسته شده تا کارهایی همچون بهسازی، آسفالت و جدول بندی معابر انجام شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی بر لزوم پای کار آمدن سرمایه گذاران تأکید کرد و گفت: فراهم آوردن شرایط برای فعالیت سازنده و اقتصادی سرمایه گذاران تا در یک اقدام دوسر برد که ساکنین نیز به نفع برسند، هادی آباد را از این شرایط خارج کنیم.

این عضو شورا همچنین با تأکید براینکه مردم هادی آباد انسانهای مؤمن، انقلابی و متعهد به نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، گفت: در جلسه کمیسیون فرهنگی شورا تصمیمات و برنامه ریزی برای کاهش بزهکاری و ناهنجاری‌های اجتماعی در هادی آباد صورت خواهد گرفت تا با اجرای طرح هایی در منطقه از میزان آسیب های اجتماعی منطقه بکاهیم.

طرح بهسازی هادی آباد فازبندی شود

علی صادقی نیارکی سخنگوی شورای اسلامی شهر نیز در این بازدید با تأکید بر اینکه مجموعه هادی آباد باید از وضعیت مطلوب‌تر و ارزشمندتری برخوردار شود، گفت: اکثر وسعت بافت تملک شده است و هم اکنون از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و اگر مابقی بافت تملک شود، مردم مؤمن و متعهد این منطقه از بلاتکلیفی خارج می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه کار باید براساس طرح بهسازی و فازبندی شده پیش برود، ادامه داد: واقع بینانه بودن مردم برای همکاری با متولیان امر و تأمین منابع مالی از سوی شهرداری و تعیین تکلیف پروژه ای که حدود چهار هکتار مساحت دارد، از مهمترین امور است.

رئیس کمیسیون اداری و مالی شورا در ادامه با تأکید بر اینکه سیاست توجه به نواحی کمتر توسعه یافته باید دستورکار قرار بگیرد، گفت: هادی آباد از موقعیتها و موضوعات بسیار جدی است که در قالب اجرای سیاست توجه به مناطق کمتر توسعه یافته، باید به شکل ویژه مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد.

بیمه ساختمانهای تملک نشده ضروری است

مریم نخستین رئیس کمیسیون ساماندهی ملاقاتهای مردمی نیز در این باره گفت: با توجه به اینکه استحکام بنای ساختمانهای باقیمانده و تملک نشده هادی آباد بسیار پایین است، باید راهکاری برای بیمه آنها اندیشید چراکه در این منازل خانواده زندگی می‌کند و جان آنها در خطر است.

 

کد خبر 3689648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha