به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کاوه گفت: در راستای سیاستهای نظارتی، اقدامات و فعالیتهای سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها در نظارت پیشگیرانه و ایجاد ثبات اقتصادی در جامعه از طریق بازرسی و نظارت بر تمامی واحدهای عمده و خرده فروش و نیز تسریع در رسیدگی به تخلفات، سال گذشته ۲۷۰ هزار و ۲۳۳ فقره شکایت مردمی از طریق ستادهای خبری مستقر در سازمانهای تابعه در بخش کالا و خدمات دریافت و مورد رسیدگی قرار گرفته است.
سخنگوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به شکایات منعکس شده به سامانه ۱۲۴، افزود: از مجموع شکایات واصل شده در مدت مذکور، ۸۶ درصد در بخش کالا و ۱۴ درصد در بخش خدمات بوده است. طی همین مدت، به ترتیب رستورانهای غذاخوری با ۲۶ درصد، واحدهای قنادی ۱۳ درصد، لوازم خانگی ۱۲ درصد، تعمیر خودروهای سبک و همچنین پارکینگ شهری با ۱۰ درصد، آرایشگاه زنانه ۶ درصد، تعویض روغنی و پنچرگیری نیز ۶ درصد و آرایشگاه مردانه و مشاورین املاک با ۵ درصد بیشترین سهم شکایات را بر اساس نوع خدمات، به خود اختصاص دادهاند.
به گفته کاوه، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها آماده دریافت اخبار مربوط به کمبود و گرانی کالاو خدمات هستند و شهروندان میتوانند با مشاهده هرگونه تخلف مراتب را برای رسیدگی از طریق تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.
نظر شما