به گزارش خبرنگار مهر، قاسم طاهری ظهر چهارشنبه در نشستی خبری اظهار كرد: با گذشت ۶ سال از بهره برداری قطار شهری مشهد بیش از ۱۴ میلیون مسافر توسط قطار شهری مشهد جابهجا شدهاند.
وی ادامه داد: در سال گذشته با توسعه خط یک قطار شهری مشهد، ۴.۵ کیلومتر در قالب دو ایستگاه به خط یک اضافه شد و طول این خط به ۲۴ کیلومتر رسید.
مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد با اشاره به اینکه ۱۳۰ هزار نفر به طور روزانه توسط قطار شهری جابهجا میشوند، گفت: سال ۹۴ با جابهجایی ۳۸.۵ میلیون، بالاترین آمار جابهجایی مسافر را داشتیم.
طاهری بیان کرد: با کاهش سرفاصله زمانی قطارها به دنبال افزایش رضایتمندی شهروندان هستیم و در حال حاضر سرفاصله قطارها بین ۵ تا ۷ دقیقه است.
وی خاطرنشان كرد: قطارشهری به عنوان حمل و نقل سبز مطرح است و در سال گذشته حدود ۲۰ دقیقه در وقت هر مسافر نسبت به جابهجایی با دیگر وسایل حملونقل عمومی و همچنين در مصرف ۱۶ میلیون لیتر بنزین و ۳.۵ میلیون لیتر گازوئیل در بخش سوخت صرفهجویی داشتهايم.
مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد به بومیسازی قطعات مورد نیاز قطار شهری اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴۶ قطعه مورد نیاز واگنها با مهندسی معکوس بومیسازی شده است .
طاهری از افزایش ساعات سرویسدهی قطار شهری در شبهای قدر، روز قدس و عید فطر خبر داد و گفت: روز جمعه چهارم تیر ماه سرویسدهی قطار شهری از ساعت هفت صبح آغاز و تا ۲.۳۰ بامداد شنبه ادامه خواهد داشت و روزهای یکشنبه ششم و سه شنبه هشتم تیرماه مصادف با شبهای قدر و همچنين در روز قدس و عید سعید فطر، سرویسدهی از ساعت شش صبح آغاز و تا ۲.۳۰ بامداد روز بعد ادامه خواهد داشت.
وی افزود : سرفاصله زمانی قطارها نیز پس از پایان مراسم احیاء شبهای قدراز حدود هفت دقیقه به چهار و نیم دقیقه کاهش مییابد .
مدیر عامل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد با بیان اینکه یک سوم هزینه جابجایی هر مسافر را باید دول ، یک سوم را شهرداری و یک سوم را مسافران بپردازند، افزود: میزان سهم دولت در سال گذشته ۵ میلیارد تومان بود که یک میلیارد تومان از این مبلغ تخصیص پيدا كرد.
وی درباره سیاستهای جدید کسر کرایه گفت: بحث مهندسی بلیت از سوی شورای اسلامی شهر مطرح و در کمیسیون حملونقل در حال بررسی است که بعد از تایید شورای اسلامی و فراهم کردن زیرساختها قابل اجرا خواهد بود.
نظر شما