دكتر "باقر لاريجاني" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: پيشنهادات دانشگاه ها و نظرات كارشناسي كميته در تصميم گيري تأثير گذار است و پذيرش دانشجوي برخي رشته هاي پزشكي به تفكيك جنسيت در مجموع از سياست هايي است كه در معاونت آموزشي وزارت بهداشت انجام گرفته است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران در خصوص تأثير اين نوع پذيرش در دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: البته نظر دانشگاه در اين مورد چندان تأثير گذار نبود اما نكته مهم در اين دانشگاه اين است كه به دليل اينكه رتبه هاي بالاي كنكور سراسري دانشگاه علوم پزشكي تهران را براي ادامه تحصيل انتخاب مي كنند دانشگاه با مشكل چنداني مواجه نمي شود.
وي در خصوص يكي از علت هايي كه موجب اتخاذ اين تصميم شده است، گفت: بسياري از دختران كه در گروه علوم پزشكي تحصيل مي كنند پس از فارغ التحصيلي فعاليت خدمات رساني درماني خود را رها مي كنند و يا در برخي مواقع نيز به دليل برخي محدوديت ها نمي توانند در مناطق محروم به ارائه خدمات بپردازند بنابراين بنظر مي آيد تعيين جنسيتي پذيرش در برخي رشته ها اشكالي ايجاد نمي كند.
لاريجاني با اشاره به اينكه تفكيك جنسيتي در ظرفيت پذيرش در گروه رشته هاي تخصصي از گذشته وجود داشته است، ياد آور شد: تفكيك جنسيتي در رشته هاي تخصصي مصوبه مجلس شوراي اسلامي دارد و در برخي گروه ها كه تعداد داوطلبان خانم كمتر است اين نحوه پذيرش به نفع خانم ها است.
به گزارش مهر، در سال جاري وزارت بهداشت در رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و پرستاري علاوه بر داروسازي به صورت تفكيك جنسيتي و به ميزان مساوي پذيرش مي كند.
نظر شما