به گزارش خبرنگار مهر، رضا داورزنی ظهر یک شنبه در خلال نشست کارگروه امور زیربنایی اقتصاد مقاومتی به میزبانی فرمانداری شاهرود درباره طرح تصفیه خانه آبفار شاهرود، ابراز داشت: با توجه به مبالغی که از پروژه های آبفار در شاهرود باقی مانده باید گفت، لوله گذاری و احداث تصفیه خانه بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان هزینه را شامل می شود که امیدواریم بتوانیم اعتبارات بخش خصوصی را در این خصوص با خود همراه کنیم.
وی افزود: سرمایه گذاری در مقوله فاضلاب بازگشت سود سرمایه فوری ندارد اما اگر بتوانیم این مشکل را با سرمایه گذار مطرح کرده و درباره آن به توافق برسیم، قطعا این پروژه انجام خواهد شد.
جلوگیری از آبهای سطحی و استفاده از پساب
رئیس آبفار شاهرود همچنین با اشاره به امور زیربنایی اقتصاد مقاومتی گفت: جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و زیر زمینی و استفاده از پساب به عنوان منبع بازیافتی از اهداف سازمان است.
داورزنی با بیان اینکه اجرای پروژه ها در بعضی از روستاها با استفاده از شورای اسلامی و مشارکت مردم تغییر شبکه انجام شده است، ابراز داشت: نمونه این تعویض شبکه در روستای کلاته خان با توجه به فرسودگی شبکه و مشارکت خود اهالی بالغ بر یک کیلومتر از شبکه فرسوده را با مشارکت ۱۰۰ درصدی و با نظارت آب و فاضلاب توانستیم کاملا تعویض کنیم و از سویی دیگر در روستای سعد آباد با متراژی کمتر و مبلغی حدود ۲۰۰-۳۰۰ میلیون تومان توانستیم این بخش را نیز ارتقا دهیم.
وی افزود: در روستای سعد آباد یک تفاهم نامه داخلی را امضا کردیم که بحث حفاری خود دهیاری متحول شده و در قسمت تعویض شبکه با مشارکت مردم و شورا و دهیاری که بیل مکانیکی در اختیار مجموعه قرار دهند، بتوانیم پروژه ها را با حداقل قیمت به انجام برسانیم.
مدیر آب و فاضلاب روستایی شاهرود با اشاره به اهداف امور فاضلاب بیان داشت: با توجه به بافت سنگی منطقه و عدم امکان حفر جذبی دو رویکرد از جمله جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و زیر زمینی و استفاده از پساب به عنوان منبع بازیافتی در مد نظر اهداف این سازمان قرار دارد.
نظر شما