خبرگزاری مهر - گروه استانها: احداث کارخانه سیمان خرمآباد که جزو مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به استان لرستان است پس از گذشت سالها هنوز به مرحله افتتاح نرسیده تا این پروژه کماکان در پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی متوقف بماند.
همه مشکلات کارخانه سیمان
کارخانه سیمان خرمآباد که از ابتدای کلنگ زنی ماجراهای مختلفی را پشت سر گذاشته هر بار به دلیلی عملیات اجرایی آن به تعویق افتاد تا کارخانهای که همگان نگران آلودگی آن بیخ گوش شهر نیم میلیون نفری باشند همچنان اندر خم وعدههای صاحبان کارخانه باشد.
این در حالی است که سیمان خرمآباد از ابتدای فعالیت خود اقدام به فروش سهام کرد تا این کارخانه امروز با بیش از ۴۵ هزار سهامدار به کلافی سردرگم در حوزه صنعت استان تبدیل شود.
ضربالاجل استاندار برای کارخانه سیمان
استاندار لرستان شامگاه دوشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه کارخانه سیمان خرمآباد حدود ۱۲ سال است شروع به کارکرده است، اظهار داشت: این کارخانه در این چند سال هیچگونه خروجی نداشته است.
هوشنگ بازوند بر لزوم اختصاص فرصتی به کارخانه سیمان تأکید کرد و افزود: درصورتیکه این کارخانه نتوانست کارش را بهخوبی انجام دهد کاری که در مورد پارسیلون صورت گرفت با کارخانه سیمان نیز انجام خواهد شد.
وی گفت: کارخانه سیمان باید بهسرعت تعیین و تکلیف شود و به کار خود ادامه دهد.
پیگیری برای رفع موانع بر سر راه کارخانه
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان نیز در رابطه با کارخانه سیمان خرمآباد گفت: بخشی از مشکلات این کارخانه به حوزه شهرسازی و منابع طبیعی برمیگردد که برنامه پیشنهادی منابع طبیعی داده شد و قرار شد ظرف یک هفته با همکاری یکدیگر معدن جدید را مشخص کنند.
مهرداد غضنفری با اشاره به اینکه بخش دیگری از مشکلات کارخانه سیمان مربوط به تأمین سرمایه در بورس است، افزود: قرار بر این بوده که تا ۲۱ تیرماه این موضوع تعیین و تکلیف شده و بخشی دیگر که مربوط به راه و شهرسازی است قرار بر این شد هماهنگی شود و مجوز دریافت کنند.
بنابراین گزارش، خبرگزاری مهر در تاریخ ۲۳ خردادماه امسال اقدام به انتشار گزارش «وعدههای سیمانی به مردم خرمآباد/۴۶هزارسهامداربه سال۹۷حواله شدند» کرد که در پی آن مدیریت ارشد لرستان در جلسه اقتصاد مقاومتی برای تعیین تکلیف این پروژه ۱۲ ساله ضربالاجل تعیین کرد.
نظر شما