رجبعلی خسروآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش بسیار برجسته و حائز اهمیت زیرساخت ها و امکانات اقامتی در ایجاد زمینه مناسب برای توسعه گردشگری به عنوان یک صنعت درآمدزا و اشتغال آفرین اظهار داشت:با عنایت به نقش بسیار موثر گردشگری در توسعه و شکوفایی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و ظرفیت های بالقوه استان تهران در حوزه جذب توریسم و گردشگر، تلاش می کنیم تخت های اقامتگاهی در هتل ها و...را در حد توان و امکانات موجود افزایش دهیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت:خوشبختانه دولت نیز حمایت های قابل توجهی را در این عرصه لحاظ کرده و تنها در سال ۹۴، ۵۰ میلیارد تومان وام و تسهیلات برای توسعه این بخش ارائه شده است.
خسرو آبادی عنوان کرد:از سوی دیگر دولت اجازه داده، پرداخت عوارض تغییر کاربری ها در بخش هتل سازی، پنج تا ۱۰ سال به تعویق بیفتد و بعد از بهره برداری، عوارض مذکور به صورت اقساط به شهرداری ها پرداخت شود که این امر اقدام بسیار مثبت و سازنده ای برای تسهیل و هموار سازی توسعه هتل ها به شمار می رود.
وی افزود:دستور کار اصلی ما در این بخش، به رفع موانع پیش رو در مسیر سرمایه گذاران و فعالان متقاضی ساخت هتل باز می گردد که خوشبختانه تاکنون به توفیقات مطلوبی نیز در این عرصه نائل شده ایم.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران عنوان کرد:با تلاش ها و اقدامات تعریف و عملیاتی شده در طول دو سال اخیر، شاهد افزایش و ارتقای ۲۵ درصدی تخت های اقامتگاهی بوده ایم که بسیار قابل توجه است.
وی افزود:بر اساس برآوردهای انجام شده، در حال حاضر ۱۳ هزار و ۲۰۰ تخت اقامتگاهی در این استان وجود دارد که هدفگذاری ما برای رسیدن به نقطه مطلوب به حداقل ۲۰ هزار تخت متمرکز است که امیدواریم با بستر و زمینه مناسب ایجاد شده، به این مهم دست یابیم.
خسرو آبادی در خاتمه یادآور شد:عمده تسهیلات صندوق توسعه ملی در این عرصه، معطوف به طرح هایی می شود که از پیشرفت فیزیکی مطلوب و قابل قبولی برخوردار هستند و در چنین شرایطی زمینه لازم برای تسریع و شتاب در بهره برداری از چنین پروژه هایی فراهم می شود.
نظر شما