۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۱

در جلسه شورای آموزش و پرورش هوراند مطرح شد؛

آموزش را نباید فدای پرورش کرد/نیاز ۶۰درصد مدارس به امکانات آموزشی

آموزش را نباید فدای پرورش کرد/نیاز ۶۰درصد مدارس به امکانات آموزشی

هوراند- فرماندار شهرستان هوراند با اشاره به اینکه آموزش را نباید فدای پرورش و یا پرورش را فدای آموزش کرد، گفت: باید زمینه آموزش و عمل به احکام دینی را برای دانش آموزان فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، زین‌العابدین مردانیان بعداز ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان هوراند، آموزش به همراه پرورش را دو وظیفه اصلی وزارت آموزش و پرورش برشمرد، اظهار داشت:  در دین مبین اسلام کار اصلی ائمه و پیامبران الهی نیز همین مسئله یعنی تعلیم و تربیت بوده است و وجود تعلیم و تربیت که در آیات و روایات و احادیث به‌طور جدی به آن اشاره‌شده است، نشان از اهمیت این دو دارد و نمی‌شود، آموزش را نباید فدای پرورش و یا پرورش را فدای آموزش کرد.

فرماندار شهرستان هوراند با اشاره به اینکه دانش‌آموزان علاوه‌بر مشاوره درسی به مشاوره تربیتی و روحی و روانی  هم نیاز دارند، تصریح کرد: مشاور در مدارس می‌تواند به دانش‌آموزان کمک کند که مشکلات روحی‌شان را با کسی در میان بگذارند تا این مشکلات آسیب دیگری را به وجود نیاورد و دانش آموزان را طوری تربیت نمایند که بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند وارد بازار کار شوند.

مردانیان اضافه کرد: دستگاه آموزش و پرورش در راستای اجرای سیاست‌های مقام عالی وزارت و ترویج رشته‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش و هدایت دانش آموزان به رشته‌های که به نفع فراگیر و جامعه می‌باشد باید نقش اساسی را ایفاء نماید وبر اساس استعداد، توانایی و علایق فراگیران آنان را هدایت نمایند.

وی برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه، پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در پایگاه‌های تابستانی امری خیلی مهم و ضروری دانست و گفت: با توجه به اینکه شهرستان هوراند از مناطق کمتر توسعه‌یافته می‌باشد با برنامه‌ریزی دقیق و کارشناسانه و با ایجاد کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان می‌توانیم زمینه آموزش و عمل به احکام و فرایض دینی را برای دانش آموزان فراهم نمائیم تا با راهنمایی و هدایت‌های مبلغان، مربیان و نیروهای فرهنگی، زندگی سعادتمندانه را در علم و عمل بیاموزند.

توبه مهم‌ترین آموزه‌های تربیتی و اخلاقی است

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام شکرنژاد در ادامه این جلسه ماه مبارک رمضان و سحرها را فرصت مغتنمی برای مؤمنان عنوان کرد و گفت: ماه رمضان فرصتی فراهم کرده است برای این‌که انسان سحرها را درک کرده و در این ساعات عبادت خدا را انجام دهد، البته باید این روحیه سحرخیزی را در ایام دیگر سال نیز حفظ نماییم.

وی در ادامه سخنان خود به آثار و برکات توبه صحیح اشاره کرد و افزود: «توبه» از مهم‌ترین آموزه‌های تربیتی و اخلاقی است که آثار بی‌شمار و ره‌آورد گران‌بها و پی آمدهای مثبت فراوانی دارد،   بر اساس سخن امیرالمؤمنین علیه‌السلام کسی که توبه می‌کند و خدا نیز آن را می‌پذیرد، خدا به اعضا و جوارح او، مکانی که در آن گناه صورت گرفته و فرشتگانی که این اعمال زشت را ثبت کرده‌اند، امر می‌کند که این گناه را بپوشانند.

رئیس ستاد اقامه نماز شهرستان هوراند خاطرنشان کرد: بر اساس آیات قرآن کریم، کسی که توبه کرده و گناهانش را با نیکی جبران سازد، خداوند تمام گناهانش را به اعمال خیر تغییر می‌دهد.

حجت‌الاسلام شکرنژاد بابیان اینکه البته در این عرصه باید حقوقی که از دیگران بر گردن دارد، حق‌الناس و حق‌الله ادا کند و اظهار امیدواری کرد: همه بندگان صالح خدا، در این ماه  مورد رحمت و مغفرت خداوند متعال قرار بگیرند.

۷۰ درصد مدارس شهرستان هوراند نیازمند بازسازی است

محمودی مدیر آموزش و پرورش هوراند به‌عنوان دبیر شوراء به حاضرین، گزارشی از اقداماتی که در خصوص مصوبات جلسه قبل به اجرا درآمده بود ارائه کرد.

مدیر آموزش و پرورش هوراند همچنین در ادامه سخنان خود گزارشی از آمار دانش آموزان و نیروی انسانی و عملکرد واحد سوادآموزی آموزش‌وپرورش شهرستان هوراند برای حاضرین در جلسه ارائه نمودند سپس به  دستورات جلسه پرداخت و بابیان اینکه با وجود بیش از ۱۰۴ واحد آموزشی بالای ۷۰ درصد مدارس این شهرستان نیاز به احداث و بازسازی، نوسازی، ۹ درصد فاقد انشعاب و ۶۰ درصد به تجهیز امکانات آموزشی به‌ویژه رایانه، پروژکتور و... دارند از ظرفیت‌های موجود در شورای آموزش‌وپرورش خواستند که آموزش‌وپرورش را در تمامی زمینه‌ها، یاری نمایند.

دبیر شورای آموزش‌وپرورش بابیان اینکه آموزش و پرورش بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی است، پروژه‌ی مهر نیز سرنوشت‌سازترین فرایندی است که در یک سال تحصیلی انجام می‌گیرید. هدف اصلی پروژه‌ی مهر برنامه‌ریزی مناسب برای بازگشایی مدارس می‌باشد. لذا برای تحقق این امر مهم مشارکت کلیه‌ی مردم عزیز، همکاران فرهنگی و سایر نهادها را می‌طلبد.

سخاوت محمودی در ادامه سخنان خویش در مورد پروژه‌ی مهر و تشکیل کارگروه‌های مختلف (سازمان‌دهی، تعمیر و تجهیز، توجیه و تبلیغ، تأیید صلاحیت، نظارت و ارزیابی و انتصابات) و صدور ابلاغ برای اعضا ء و مسئولیت‌های هر یک از کارگروه‌ها مطالبی را بیان و تأکید کرد؛ کارگروه‌های موردنظر با پیگیرهای لازم، مشکلات و کمبودهای منطقه را شناسایی کرده و در جهت رفع آن‌ها تلاش نمایند

وی در خصوص غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان در پایگاه‌های تابستانی به جایگاه و اهمیت کانون‌ها در امر پرورش فکری و استعدادهای دانش آموزان بر لزوم فعال‌سازی و تجهیز آن‌ها به فن‌آوری‌های روز تأکید کرد و یادآور شد: اگر بخواهیم به غنی‌سازی اوقات فراغت دانش آموزان به‌منظور جلوگیری از هرگونه آسیب‌های اجتماعی، اهمیت بدهیم باید برای جذب بیشتر دانش آموزان در این پایگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده و این پایگاه‌ها را برای دانش آموزان جذاب نمائیم.

مدیر آموزش‌وپرورش هوراند تأکید کرد: دارالقرآن و کانون‌های آموزش و پرورش هوراند جهت پربار نمودن اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان سال ۹۵ در رشته‌های از قبیل قرائت قرآن، حفظ قرآن، فوتسال، بسکتبال، والیبال، ووشو، خوشنویسی و خطاطی، زبان انگلیسی، صنایع‌دستی (بافندگی) و...  کار خود را آغاز کرده است.

کد خبر 3697451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha