۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶

معاون اداره کل منابع طبیعی مازندران - نوشهر:

آتش به ۲ هکتار از حاشیه های جنگل پَلم کوتی چالوس خسارت زد

آتش به ۲ هکتار از حاشیه های جنگل پَلم کوتی چالوس خسارت زد

نوشهر - معاون حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر گفت: وسعت آتش‌سوزی جنگل پَلَم‌کُوتی در حدود ۱۰ هکتار بود و دو هکتار از حواشی جنگل در این حریق خسارت دید.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ نوشهر، عبدالرضا سنگاری در بازدید از محل آتش‌سوزی افزود: در روز جمعه از رخداد حریق مطلع شدیم که در اولین فرصت همکاران ما از اداره کل و چهار ادارهٔ منابع طبیعی شهرستانی برای اطفای آن در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: با همکاری مناسب فرمانداری چالوس و دیگر نهادها، تمام امکانات برای خاموش کردن آتش بسیج شد و کارکنان و مأموران منابع طبیعی تا ساعت یازده و نیم شب نیز مشغول عملیات اطفا بودند و چون کانون آتش در عمق زباله‌های انباشت شده قرار داشت، دست یافتن به آن و خاموش کردنش کاری دشوار بود.

وی از همکاری جمعیت هلال‌احمر برای در اختیار گذاشتن بالگرد تشکر کرد و گفت: بالگرد مذکور چهار پرواز عملیاتی انجام داد ولی با توجه به گرمای هوا باید مراقب حوادثی ازاین‌دست باشیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر نیز در هنگام بازدید از مکان آتش‌سوزی گفت: بخش اصلی حریق در همان سه چهار ساعت اول مهار شد.

سرهنگ مهدی عسکری افزود: بااین‌حال هنوز ما احساس خطر می‌کنیم و باید آماده‌باشیم تا در صورت اشتعال مجدد، به‌سرعت آن را خاموش‌کنیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر دربارهٔ علت این آتش‌سوزی بیان کرد: هنوز دلیل آن روشن نشده است ولی با توجه به این‌که ۹۰ درصد حریق‌های روی‌داده در جنگل‌ها و مراتع منشأ انسانی دارد، ممکن است این مورد نیز عامل انسانی داشته باشد.

کد خبر 3700785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha