محمداسماعیل شیخ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر کالایی که بخواهد از طریق مبادی قانونی وارد کشور شود باید استانداردهای اظهار شده آن مطابقت داده شود و سپس با بررسی در آزمایشگاه ارائه مجوز و یا عدم ارائه مجوز به کالا مشخص شود.
وی افزود: کالایی که به صورت قاچاق وارد می شود عمدتا در استاندارد رد می شوند و یا از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است همانند لامپ های کم مصرفی که از بازار گناوه وارد دزفول می شوند برخلاف تفکرات موجود، کاملا تقلبی بوده و مصرف انرژی آنها بسیار زیاد است ضمن اینکه دوام آنها کم بوده و باعث آسیب رساندن به چشم می شود.
رئیس اداره استاندارد دزفول با بیان اینکه طلای قاچاق به وفور در بازار شهرستان دزفول دیده می شود، گفت: عمدتا طلای خارجی در دزفول وجود ندارد و اگر هم باشد قطعا قاچاق محسوب می شود.
شیخ همچنین با اشاره به کارمزد بالای طلای خارجی گفت: در صورت پایین بودن عیار طلای خارجی به دلیل اینکه کالا به صورت قاچاق وارد شده قابلیت پیگیری وجود ندارد به همین دلیل خرید و فروش طلای خارجی ممنوع است و در صورت مشاهده و شناسایی طلای خارجی با عوامل اصلی آن برخورد خواهد شد.
وی از برگزاری دوره آموزشی برای اتحادیه طلافروشان دزفول خبر داد و افزود: در دوره ها، آموزش های لازم به شرکت کنندگان ارائه شده و از طلافروشان خواسته شده به هیچوجه طلای خارجی عرضه نکنند.
رئیس اداره استاندارد دزفول تصریح کرد: بهترین کسانی که می توانند با کالای قاچاق مبارزه کنند مردم هستند که باید با آگاهی یافتن از کالاهای قاچاق و به ویژه طلاهای موجود در راستای حفظ منافع مالی و جسمی خود از خرید آنها خودداری کنند.
شیخ یادآور شد: متاسفانه در دو سال گذشته شاهد چند پرونده در دزفول بودیم که برخی افراد با حضور در دوبی کیف سامسونت خود را پر از طلای خارجی کرده و با برگشت به کشور اقدام به فروش آن با سود بسیار بالا کرده اند.
نظر شما