به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، علی مهرعلیزاده با تاکید بر اینکه در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی نباید دیدگاه صرف اقتصادی داشته باشیم، گفت: نقش عوامل فرهنگی و اجتماعی در تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری نباید نادیده گرفته شود.
وی افزود: نباید تصور کنیم با تولید بیشتر و ایجاد کارخانه های بیشتر مشکل حل خواهد شد، بلکه جامعه پذیری اقتصادی و سبک زندگی مردم در این زمینه بسیار با اهمیت تر است.
مهرعلیزاده اظهار کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی همواره تنها یکسری از عوامل از جمله منابع و اعتبارها در نظر گرفته می شود و عاملی که دیرتر از بقیه به ذهن می رسد نقش عوامل فرهنگی اجتماعی است.
وی تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند ایجاد بستر اعتماد عمومی در جامعه مشارکت فعالانه مردم در تمامی زمینه ها است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ایلام گفت: کنش اقتصادی تعاملی است که در بستری فرهنگی و اجتماعی محقق می شود و متاثر از قانونمندی های فرهنگی و اجتماعی جامعه است.
مهرعلیزاده یادآور شد: توجه به قواعد و راهبردهایی که وجوه فرهنگی و اجتماعی جامعه را در نظر بگیرد لازم و ضروری است و می تواند در تبدیل اقتصاد مقاومتی به یک گفتمان اجتماعی با قابلیت اجرا و افزایش احتمال موفقیت، کمک کند.
وی اضافه کرد: اگر اقتصاد را مجموعه ای از الگوهای ارتباطی، شبکه ای از کنشگران تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات در شرایط تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، جغرافیایی و اقلیمی و مواهب طبیعی برای کاربرد بهینه منابع بویژه منابع کمیاب و کسب بیشترین سرمایه اقتصادی درسطوح مختلف بدانیم اهمیت عوامل اجتماعی فرهنگی تحقق اقتصاد مقاومتی بیش از پیش قابل درک خواهد شد.
نظر شما