۲۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۴

محمدی:

نفوذ سیاسی دشمن درکوتاه مدت اثری ندارد/ نفوذ اقتصادی خطرناک است

نفوذ سیاسی دشمن درکوتاه مدت اثری ندارد/ نفوذ اقتصادی خطرناک است

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه نفوذ سیاسی دشمن در کوتاه مدت اثراتی بر جای نخواهد گذاشت، گفت: نفوذ اقتصادی بسیار خطرناک است و متاسفانه بیش از حوزه سیاست و فرهنگ موفق بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر محمدی عضو هیات علمی دانشگاه تهران در میزگرد «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتگو با اذعان به اینکه نفوذ سیاسی دشمن در کوتاه مدت اثراتی بر جای نخواهد گذاشت، عنوان کرد: نخبگان انقلابی در جامعه ما کم نیستند و وظیفه دارند جریانات انحرافی را افشا و به مردم آگاهی و بصیرت دهند؛ نقش دوم نیز بر عهده رسانه های انقلابی و خاصه صداوسیما است تا هزینه کمتری بپردازیم.

محمدی کارکرد نفوذ را در جهت پیاده کردن اهداف جامع دشمن در کشور توصیف کرد و گفت: باید توجه داشته باشیم هدف نفوذ با آنچه بعنوان جاسوسی معنا می شود، بسیار تفاوت دارد و طبیعی است که دشمن جریاناتی را مورد توجه قرار می دهد که احساس کند، حرفش در میان آن ها پذیرفتنی است.

وی جوامع نزدیک به دشمن را مورد هدف دشمن دانست و افزود: طبیعتا کسانیکه در غرب زندگی یا تحصیل کرده اند، برای نفوذ دشمن مستعدتر هستند و این نفوذی است که جامعه مورد هدف را انتخاب می کند.

محمدی گرایشات سرمایه داری و لیبرالیستی را برای نفوذ مستعد خواند و گفت: وقتی یک نفوذی لیبرالیسم را تقویت و ترویج کند، این گرایشات خریدار خواهد داشت؛ البته بدین معنا نیست که جریانِ نفوذ، سایر گروه های اجتماعی را نادیده می گیرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به نفوذ جریانی، تقسیم بندی جریان ها و گرایشات مختلف سیاسی را تشریح کرد و افزود: مقدمه و آغازِ نفوذ جریانی ناظر بر نفوذ فردی است خاصه در مورد رهبران جریانات سیاسی که اگر بخواهند در یک جریان نفوذ کنند، نمی توانند در بدنه نفوذ کنند؛ بدون اینکه به نخبگان توجه کنند.

محمدی یادآور شد: آمریکا بنی صدر را بعنوان مشاور استخدام و به او حقوق ماهیانه پرداخت می کرد؛ دشمن از طریق اشخاص در جریانات نفوذ می کند و توسط افرادی که در جایگاه نخبگان قرار دارند، در بدنه جریان نفوذ می کند.

وی با بیان اینکه نمی توان نفوذ از شخصیت ها را از نفوذ در جریانات جدا بدانیم، تصریح کرد: دشمن به مسائل شکلی قرآن توجه می کند و سعی دارد مسائل محتوایی قرآن را از ذهن مردم خارج کند؛ بدین صورت که قرآن های نفیسی در اختیار مردم قرار می دادند و وقتی مورد استفاده قرار می گرفت، هزینه صحافی آن بیش از قیمت قرآن بود بنابراین کاری کردند که قرآن شد تزئین سر سفره عقد و مزار اموات!

محمدی با بیان اینکه دشمن از طریق سلطه به کشور نفوذ کرد، گفت: دشمن از فراماسونری چهره ای برادرانه ساخته بود و فرهیختگان را وارد آن می کردند و برای این کار برنامه ریزی خاص داشتند و با ایجاد مذاهب قلابی وارد عمل شدند.

وی در این راستا فرقه بهاییت، شیخیه، حجتیه و... را مثال زد و افزود: این فرقه‌ها مردم را از دین جدا کردند و تلاش داشتند به ظهور آقا امام زمان(عج) وعده دهند و اعلام کردند باید به گسترش ظلم کمک نمایید تا آقا ظهور کنند و با این سیستم بدنه جامعه را چند پاره کردند.

محمدی فرقه گرایی در هیئات مذهبی را از دیگر عناصر نفوذ در دوران کنونی برشمرد و گفت: امروز وقتی عرفان های کاذب بوجود می آید، مطمئن باشید دشمن پشت سر آن ها ایستاده که یا خالق آن است یا حرف آن ها را ترویج می دهد؛ چنانچه ساواک نیز پشت سر فرقه حجتیه بود و اجازه برگزاری جلسات تفسیر قرآن را نمی داد.

این استاد دانشگاه تهران با اشاره به ترویج اشرافی گری در دوران سازندگی، این روند را مورد پسند غربی ها دانست و افزود: مردم در اوایل انقلاب ساده زیست بودند ولی امروز می بینیم مردم حتی بدنبال این هستند که ازدواج های تشریفاتی داشته باشند و بسیار هزینه می کنند و در نتیجه این نفوذ اثرات خود را بر جای گذاشته است.

محمدی خاطرنشان کرد: امروز جامعه ما مصرفی و وارداتی شده خاصه کالاهای نامطلوب خارجی تولیدات داخلی را فشل کرده و تولید کنندگان داخلی از پای درآمده اند؛ بنابراین نفوذ اقتصادی بسیار خطرناک است و متاسفانه بیش از حوزه سیاست و فرهنگ موفق بوده است.

وی گفت: امروز که حضرت آقا موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح می کنند، واقعا این مسئله پادزهری بر این زهر است؛ لذا پاشنه آشیل ما، حوزه اقتصاد است. در حوزه فرهنگ نیز دشمن تلاش دارد برای انقلاب و ارزش های اسلامی، بدل ایجاد کند.

محمدی ترور جریانات و انگ تندروی به شخصیت های انقلابی را از دیگر مصادیق نفوذ دانست و افزود: اقتصاد وابسته، اقتصادی برون نگر، اشرافی و لیبرالیستی است و اقتصاد مقاومتی درون زاست؛ چیزی که در شعار اولیه انقلاب اسلامی بعنوان استقلال مورد تاکید بود.

وی با اعلام اینکه دولت ها به منظور دستیابی به نتیجه زودرس، نوعی گرایشات غربی دارند، اظهار کرد: در دولت موقت این مسئله وجود داشت که خوشبختانه اقدام به موقع دانشجویان خط امام(ره) فاتحه آن را خواند؛ در اوایل جنگ نیز بنی صدر معتقد بود باید قطعنامه های شورای امنیت را بپذیریم و به سرنوشتی دچار شویم که اعراب در سال ۶۷ دچار شدند.

محمدی گفت: آنچه که مانع شده نفوذ سیاسی اثرات خود را بگذارد، مبنی بر اقتدار نظام و رهبری و دیگر، حضور مردم در صحنه است؛ دولت موقت نیز بسیار تلاش کرد که مردم در صحنه نباشند ولی به حمدالله امام(ره) اجازه ندادند و امروز نیز بعد از ۳۸ سال، مردم همچنان در صحنه حاضر هستند.

این استاد دانشگاه با اذعان به اینکه نفوذ سیاسی دشمن در کوتاه مدت اثراتی بر جای نخواهد گذاشت، عنوان کرد: نخبگان انقلابی در جامعه ما کم نیستند و وظیفه دارند جریانات انحرافی را افشا و به مردم آگاهی و بصیرت دهند؛ نقش دوم نیز بر عهده رسانه های انقلابی و خاصه صداوسیما است تا هزینه کمتری بپردازیم.

محمدی تصریح کرد: این جریان های انحرافی به هر حال شکست می خورند ولی با چه هزینه ای؟ بنابراین کاری که باید اجرایی کنیم، بصیرت افزایی است.

کد خبر 3709155

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha