به گزارش خبرنگار مهر، معصومه زمانی امروزیکشنبه در جلسه شورای مهارت و فناوری استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، با اشاره به اینکه کانون انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد در سال ۷۱ تاسیس شده است. گفت: هم اکنون ۶۵ درصد آموزش های فنی و حرفه ای در کشورما توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد انجام می شود و این میزان در کردستان ۲۹ درصد است.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۹ آموزشگاه در کردستان فعالیت آموزشی می کنند، عنوان کرد: پنج انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد در کردستان فعال است و یک انجمن دیگر هم در حال تاسیس است.
وی اظهارداشت: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر ساعت به میزان بیش از ۷ هزار نفر دوره در رشته های خدمات، صنعت، فرهنگ وهنر و کشاورزی در کردستان آموزش می بینند.
رییس کانون انجمن صنفی آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای کردستان ادامه داد: آموزش های مهارتی در آموزشگاه های ما توسط بیش از ۴۵۰ نفر مربی ارائه می شود.
زمانی با بیان اینکه آموزش ها در ۳۲ رشته و بیش از ۲۱۰ حرفه آموزشی ارائه می شود، بیان کرد: ارائه گواهینامه مهارت با کد استاندارد سازمان آموزش فنی وحرفه ای وپراکندگی و تنوع آموزشگاههای آزاد در سطح استان برای دسترسی همگان از جمله نقاط قوت آموزشگاه های آزاد است.
وی از برگزاری سمینار آموزشی با موضوع نقش بخش خصوصی در توسعه مهارت آموزی در استان خبرداد و گفت: این سمینار در مورخ ۲ الی ۸ مردادماه همزمان با هفته ملی مهارت در مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید ورمقانی سنندج برگزار می شود.
زمانی قابلیت احتساب و تطبیق گواهینامه مهارت در فرآیند اخذ دیپلم متوسطه آموزش و پرورش، برخورداری دارندگان گواهینامه مهارت از تمامی مزایای قانونی اشتغال و دریافت تسهیلات، وجود نیروهای دانشگاهی و تحصیل کرده در فرایند مدیریت آموزشگاه های فنی وحرفه ای آزاد وتنوع رشته ای و حرفه ای در ارائه خدمات آموزشی از جانب آموزشگاه های آزاد را از دیگر نقاط قوت این آموزشگاهها ذکر کرد.
وی عنوان کرد: استیجاری بودن فضای آموزش آموزشگاه های آزاد، ارائه آموزش توسط ارگانهای دولتی موازی با فعالیت آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد، پایین بودن سطح درآمد جامعه و در نظر گرفتن آموزش در اولویت های بعدی و عدم اعتماد دستگاه های اجرایی سطح استان به فعالیت آموزشگاه های آزاد از جمله نقاط تهدید برای این آموزشگاهها است.
نظر شما