به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی اسدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره ای به فرا رسیدن روز تاسیس شورای نگهبان گفت: اولین بحث در خصوص تاسیس شورای نگهبان در دوره مشروطه مطرح شده که متاسفانه با آن مخالفت شد چرا که با آمدن این بحث راه نفوذ بسته میشد.
وی ادامه داد: از زمان به وجود آمدن این شورا، تنها بحران در مجلس ششم بود که مجلس سعی می کرد یک سری قوانینی را تصویب کند که سعی در به زیر سوال درآودن قوانین اسلامی داشت که نظارت شورای نگهبان در این زمینه است تا جلوی قوانین نفوذی و غیراسلامی را گرفته و بر آن نظارت کند.
اسدی افزود: امروز کشورهایی که قانون اساسی مدون دارند در کنار آن نهاد نظارت بر قوانین مصوب می گذارند که نام آن ها با هم فرق می کند ولی در کل وظیفه آن ها با یکدیگر یکسان است.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان ادامه داد: برخی ها ادعای دموکراسی دارند اما آیا این ها در مقاطع مختلف به قوانین کشور احترام گذاشتند که نمونه آن را به خوبی می توان در فتنه ۸۸ دید، در حالی که قانون فصل الخطاب است و همگان باید آن را قبول کنند و در غیر این صورت معنای دیکتاتوری مطرح می شود.
وی با بیان اینه کسانی که به قانون عمل نمی کنند یا خائن بوده و یا جاهل، گفت: چرا که فرد عاقل به قانون پایبند است و این پایبندی را می توان در کشورهای مختلف دید و تنها اختصاص به ایران ندارد.
حمله به قوانین شورای نگهبان خیانت به جمهوری اسلامی است
اسدی با اشاره به اینکه شورای نگهبان هم حافظ جمهوریت اسلام و هم اسلامیت نظام است، افزود: کسی که به قوانین شورای نگهبان حمله می کند مثل این است که به قوانین اساسی کشور حمله می کند و قصد خیانت به جمهوری اسلامی را دارد.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان ادامه داد: چرا برخی ها جایی که قانون شورای نگهبان به نفعشان است از آن حمایت کرده و در غیر این صورت، قانون را رد می کنند.
وی اشاره ای به سخن امام در خصوص شورای نگهبان کرد و گفت: طبق گفه امام، تضعیف و توهین فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور است و ایشان همواره در این زمینه هشدار می دادند که باید این هشدارها را جدی گرفت.
اسدی افزود: قانون شکنی خطرناک ترین امر در جامعه است و در این بین اصحاب رسانه وظیفه دارند مردم را به رعایت قانون دعوت کنند.
سلامت انتخابات در انتخابات اخیر تبریز و استان کاملا تامین بود
وی ادامه داد: سلامت انتخابات در انتخابات اخیر تبریز و استان کاملا تامین بود اما چون رای برخی نامزدها به هم نزدیک بود، بحث هایی پیش آمد که البته آن هم عمدی نبود و در این راستا بررسی هایی انجام دادیم که در کل در یک صندوق و در صورت جلسه آن اشتباه فاحشی وجود داشت که آن هم یک اشتباه بود و چون فاصله کم بود این جابجایی کاملا طبیعی بود.
رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان افزود: در دیگر شهرستان ها در پی شکایت نامزدها دوباره صندوق ها را بررسی کردیم اما هیچ تفاوتی در آرا ایجاد نشد.
اسدی با بیان اینکه هیئت اجرایی انتخابات از خود مردم هستند، گفت: در سر صندوق نفراتی که داریم از خود مردم بوده و نظارت بر عهده خود افراد است و این امر سبب می شود تا امکان تخلف در انتخابات صفر باشد که در تبریز تغییر نتایج به دلیل تعداد صندوق های بالا بوده است چرا که تنها یک اشتباه در هر صندوق می توانست تغییر دهنده نتیجه باشد.
وی در خصوص انتخابات اهر نیز گفت: در اهر بحث دخالت عوامل اجرایی و طرفداری از کاندیدای خاص توسط عوامل دیده می شود که همین اوامر سبب مخدوش شدن این انتخابات شد که یک نکته هم رعایت نکردن ساعات انتخابات بود که برخی شعبه ها زود و برخی دیر بسته شده بودند.
نظر شما