علیرضا آموزنده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تمامی اقدامات لازم برای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در حوزه فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام شده و پیگیریهای لازم نیز در حال انجام است.
وی اضافه کرد: پس از طرح موضوع در هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان؛ کمیته دانشگاهی این بیماری شکل گرفت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از برگزاری جلسات آموزشی در صدا وسیما با حضور معاون بهداشت و کارشناسان مرتبط، انجام مصاحبه رادیویی، جلسه با روسای بیمارستانها و پرستاران کنترل عفونت و روسای دامپزشکی استان و شهرستان با حضور نماینده وزیر بهداشت به عنوان برخی اقدامات صورت گرفته در این زمینه نام برد.
وی تصریح کرد: بررسی اپیدمیولوژیکی موارد محتمل و پیگیری اطرافیان موارد گزارششده، بررسی منازل موارد مشکوک، آموزش چهره به چهره به سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستانها و برگزاری کارگاه تب کریمه کنگو برای کارکنان از دیگر اقدامات کنترلی در زمینه بیماری تب کریمه کنگو بوده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به گزارش فوری موارد احتمالی به دامپزشکی را یادآور شد و گفت: در این رابطه جلساتی را با فرمانداران شهرستانهای تابعه دانشکده (آبادان، خرمشهر و شادگان) برگزار کردیم ضمن آنکه جلسات آموزشی برای بهورزان در مراکز روستایی و مساجد شهر چوئبده به همراه چاپ و تکثیر بیش از سه هزار پمفلت آموزشی برای کنترل شیوع این بیماری نیز به انجام رسده است.
آموزنده افزود: همچنین به منظور ارتقای سطح آگاهی و شناخت اصناف و به ویژه قصابان و شاغلان در کشتارگاهها، اقدام به نصب بنر، توزیع تراکت، هماهنگی و آموزش آزمایشگاهها نیز انجام شد.
وی اظهار کرد: تاکنون هشت هزار و ۸۵۰ مترمربع از محیط های مناطق فیه و فیاضیه و ۳۰ هزار مترمربع در چوئبده و همچنین سمپاشی دامها در فیه و فیاضیه و تنگه ۳ نیز توسط اداره دامپزشکی آبادان به انجام رسیده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در پایان، با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری بومی است که در فصل تابستان امکان ابتلا به آن بیشتر میشود، تصریح کرد: اگر چه این نوع بیماری در سالهای گذشته نیز وجود داشته اما ما وظیفه داریم تا در چنین شرایطی بار فشار روانی و استرس را از مردم کم کنیم.
نظر شما