به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی عصر دوشنبه در دومین جلسه منطقهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران که با محوریت فرمانداریهای ساری و میاندورود در فرمانداری ساری برگزار شد، با تصریح اینکه ما متولی تأمین امنیت مردم هستیم، اظهار کرد: بروز برخی آسیبهای جدی اجتماعی در استان ضرورت توجه به این عرصه را دوچندان میکند، لذا همه اقدامات باید ریشهای و در راستای کاهش آسیبها باشد.
وی افزود: پدیده طلاق، اعتیاد، فساد و... آسیبهای جدی است که سرمایه اجتماعی جامعه ما را نشانه گرفته است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار و جانشین رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، با مروری بر منویات مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان ارشد نظام در اردیبهشتماه سال جاری و توصیههای ایشان در زمینه توجه مسئولان به آسیبهای اجتماعی، گفت: معظم له، ۵ آسیب اجتماعی شامل؛ طلاق، اعتیاد، فساد، مناطق حاشیهای و بحرانی را فارغ از مشکلات اقتصادی و معیشتی، مورداشاره قراردادند و بر رفع و کاهش این آسیبها با مشارکت همه قوا تأکید فرمودند.
یونسی، ضمن تأکید بر همافزایی و همکاری همه دستگاهها در رفع آسیبهای موجود، افزود: همانطور که در پاکسازی ۳۰ منطقه آلوده استان با مشارکت و همکاری همه دستگاهها و نهادها، به نتایج مطلوبی رسیدیم اکنون شاهد کاهش ارتکاب جرائم به کمتر از ۱۰ درصد در این مناطق هستیم و لازم است در حوزههای دیگر هم، به نحو شایستهای ورود پیدا کنیم.
وی پاکسازی ۳۰ منطقه آلوده استان را مورداشاره قرارداد و گفت: بااعتباری که از سوی تمامی دستگاهها گذاشته شد و نیز مشارکت شهرداریها، بهسازی و پاکسازی مناطق آسیبپذیر به نحو مطلوبی در حال انجام است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، به اقدامات شورای تأمین، استانداری و دستگاههای متولی در برخورد با معتادان متجاهر، متکدیان و کارتنخوابها اشاره کرد و افزود: در این حوزه کارهای زیربنایی و بنیادی انجام شد و راهاندازی سه مرکز نگهداری متکدیان در شرق (ساری)، مرکز (آمل) و غرب استان (تنکابن) نشان از توجه به این مقوله بوده است.
یونسی در ادامه تأکید کرد: همه اقدامات حوزه جمعآوری و ساماندهی متکدیان، کارتنخوابها و معتادین متجاهر در راستای پاک کردن چهره استان از وجود متکدیان و کارتنخوابها بوده است زیرا سیاست ما این است و برای تحقق آن با تمام قوا تلاش کردیم.
وی، بر لزوم کیفیتبخشی محلات پاکسازیشده شهرستان ساری تأکید کرد و گفت: فرمانداران شهرهای ساری و میاندورود باید در این زمینه اقدامات شایسته را انجام دهند.
جانشین رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، بابیان اینکه، طرح جامع مبارزه با انواع مواد مخدر در استان تهیهشده است، تصریح کرد: در این سند برخی شیوههای گذشته بازنگری شده است زیرا شیوههای گذشته تأثیری در کاهش آمار معتادان نداشت ولی در این سند به دنبال کاهش ۵ درصدی آمار معتادان در پایان هرسال هستیم.
بانک اطلاعاتی معتادین مازندران تهیه شود
یونسی، خاطرنشان کرد: همانطور که با اجرای طرح جامع کاهش طلاق، شاهد بودیم در سهماهه اول سال ۹۵ آمار طلاق نسبت به مدت مشابه سال ۹۴ حدود ۸.۱ درصد کاهشیافته است امیدوارم در حوزه اعتیاد نیز تا پایان سال به اهداف دست پیدا کنیم.
وی در ادامه بر لزوم تهیه بانک اطلاعاتی از تمامی معتادان استان در شهرها و روستاهای دور و نزدیک با همکاری، شهرداریها، شوراها، دهیاریها، بخشداریها و افراد مورد وثوق هر محله و روستا، تأکید کرد و گفت: با در دست داشتن این اطلاعات بهآسانی میتوان در جریان روند ترک و پاکی، معتادان گرفت و برنامهریزیهای لازم را برای هر فرد انجام داد.
این مسئول، عنوان کرد: در راستای دریافت عملکرد شورای هماهنگی شهرستانها و تبیین سیاستهای استانی، مازندران را همچون زمان انتخابات به ۹ منطقه تقسیم کردیم که علاوه بر اینکه جلسات شهرستانی و استانی مستمر برگزار میشود، جلسات منطقهای نیز در دستور کار قرار گرفت.
نظر شما