۳۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۷:۳۰

معاون وزیر علوم تاکید کرد؛

ترس برخی از نقد و بیانیه دانشجویان ربطی به نظام ندارد

ترس برخی از نقد و بیانیه دانشجویان ربطی به نظام ندارد

اردبیل– معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطالبه‌گری را مشخصه اصلی دانشگاه و دانشجو برشمرد و تاکید کرد که ترس برخی از نقد، نظرات و بیانیه دانشگاه ربطی به نظام ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدضیا هاشمی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست با روسا و مدیران دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کرد: در جامعه ای هستیم که تنوع دیدگاه بسیاری در آن دیده می شود و باید از این تنوع استقبال کرد و هراسی نداشت، چراکه یکی از ویژگی های شعار اعتدال به رسمیت شناختن این دیدگاه ها است.

وی با تاکید بر اینکه در مقابل این تنوع دیدگاه باید تعامل و گفتگو داشت و از طرح دیدگاه های مختلف استقبال کرد، یادآور شد: در سطح دانشگاه، جامعه و بویژه در سیاست این تعامل باید ترویج شود.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: علاوه بر تنوع دیدگاه تعدد نقد و نظرهای گوناگون در جامعه نیز وجود دارد که باید استقبال شود اما پاسخ نیز داده شود، کسی که نقد می کند باید نقد هم بشنود.

وی با بیان اینکه دولت از موضع اعتدال اعلام کرده که در پذیرش نظرات و نقد مشکلی ندارد، ادامه داد: البته اگر اشکالاتی مطرح می شود باید سازنده باشد، اشکالاتی که در جامعه وجود دارد باید بپذیریم این ظرفیت مهم تاریخی است، نباید لج بازی شود.

هاشمی تحقق این مهم را نیازمند شفاف سازی دانست و با بیان اینکه دانشگاه پیشتاز شفاف سازی در جامعه است، متذکر شد: نقد کردن و نقد پذیری باید از دانشگاه به جامعه سوق داده شود.

وی با اشاره به اینکه رسالت اجتماعی دانشگاه این است که به سمت شفافیت برود، بیان داشت: اگر در مدیریت جامعه به دانشگاه اعتماد کنیم مشکلی نخواهیم نداشت.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در عین حال برخی را در مواجه با دانشگاه کاسه داغ تر از آش توصیف کرد و متذکر شد: برخی از گفتمان نقد و بیانیه و... دانشجویان هراس دارند، اینها به نظام و دولت ربطی ندارند، چراکه نظام و دولت ساختار و پشتوانه های گفتمانی قوی و مدیران سالم و مدبری دارد و از بیان نقد و نظر هراسی ندارد.

وی عنوان کرد: اگر در مواقعی محدودیتی برای دانشجویان ایجاد شده و جلوی دانشگاه گرفته می شود، ربطی به نظام ندارد بلکه برخی هستند که منافع خود را در خطر می بینند.

هاشمی در این راستا تاکید کرد که باید کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها راه اندازی شود و باید نقد و نظرات دانشجویان در جامعه شنیده شود. عدالت تنها عدالت اقتصادی نیست بلکه در تمام حوزه های اجتماعی و سیاسی عدالت متجلی می شود.

وی با تاکید بر اینکه نقد دانشجو باید استقبال شود، چراکه سیاست نظام و دولت این است، افزود: اگر عده ای سیستم دیگری دارند یا متوجه نمی شوند یا منافع خود را در خطر می بینند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اینگونه دانشگاه را دانشگاه ایده آل و دانشگاهی برپایه علم، دین و فرهنگ ارزیابی کرد و تاکید کرد که مدیران دانشگاه ها باید به نسل جوان و مطالبه گر اعتماد داشته باشند.

کد خبر 3719296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha