محمد حسین واحدیان در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در گذشته کشتار دامهای سنگین به روش سنتی انجام میشد و مشکلات بهداشتی در پی داشت و شهرداری برای رفع این مشکلات اقدام به ساخت دستگاه ذبح آسان و شرعی دام سنگین کرد.
وی با اشاره به فرآیند انتقال گوشت از کشتارگاه به دست مصرف کننده بیان کرد: به طور متوسط روزانه کشتار ۴۰۰ تا ۵۰۰ راس دام سبک در کشتارگاه کاشان صورت میگیرد و لاشه ها با استفاده از ماشینهای مخصوص حمل گوشت به دست مصرف کنندگان میرسد.
مسئول خدمات شهری شهرداری کاشان با بیان اینکه مسائل بهداشتی و شرعی در کشتارگاه کاشان به دقت انجام میشود، ادامه داد: پیشرفت و سلامت جامعه در گرو تامین مواد غذایی افراد جامعه است و در این بین پروتئین مصرفی اهمیت ویژهای دارد.
وی با اظهار اینکه گوشت قرمز یکی از مهمترین و با ارزشترین منابع تامین پروتئین است، تصریح کرد: تهیه و توزیع گوشت قرمز به دلیل فسادپذیری سریع باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام شود و اگر در این امر مهم بیتوجهی و مسامحهای صورت گیرد سلامت مصرف کننده و به تعبیری بهتر سلامت جامعه به خطر میافتد.
واحدیان با تاکید بر اینکه کنترل و تصدی دولت بر کشتارگاهها امری ضروری است، افزود: شهرداری کاشان با مدیریت و نظارت دقیق بر فعالیتهای صورت گرفته در کشتارگاه صنعتی سعی دارد گوشت سالم و با کیفیت مطلوب به دست مصرف کنندگان برساند.
مسئول خدمات شهری شهرداری کاشان گفت: کنترل مسائل بهداشتی در تامین گوشت سالم مستلزم برنامهریزی صحیح و استفاده از روش هایی جدید و علمی با تکنولوژی مناسب است به همین جهت در چرخه تامین و عرضه گوشت قرمز بهداشتی و همچنین امکان کنترل و تنظیم بازار عرضه و تقاضا کشتارگاه بهداشتی نقش ارزنده و در خور توجهی دارد.
وی با بیان اینکه کشتارگاه مکانیزه کاشان بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت دارد، تاکید کرد: شهرداری کاشان با در نظر گرفتن سلامت شهروندان نظارت دقیقی بر مدیریت کشتارگاه صنعتی دام دارد و در راستای سلامت و بهداشت جامعه، سال گذشته اقدام به تاسیس و راه اندازی سالن پیش سرد در کشتارگاه کرده است.
نظر شما