به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان دشتی ضمن گرامیداشت ششم مرداد روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای اظهار داشت: این آمادگی در شهرستان وجود دارد که به موازات تزریق اعتبارات ملی در همان میزان از محل اعتبارات شهرستانی برای تجهیز و تکمیل مرکز فنی و حرفه ای دشتی اعتبار اختصاص داده شود.
وی با بیان اینکه فنی حرفه ای نقش بسزایی در تربیت نیروی انسانی ماهر دارد، ادامه داد: از حضور نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی در این جلسه تقدیر و برای وی در عرصه خدمتگزاری به مردم شهرستانهای دشتی و تنگستان آرزوی توفیق کرد.
لزوم همکاری مدیران با رسانهها
فرماندار دشتی، روز خبرنگار را نیز پیشاپیش تبریک گفت و اضافه کرد: رسالت خبرنگار و تلاش آنها در شرایط مختلف و نامطلوب برای بیان انعکاس اخبار و وقایع نشان از اهمیت و مخاطرات این شغل دارد.
مهرجو بیان کرد: امروزه با توجه به اینکه خبرنگاران رسالت مقدسی بر عهده دارند از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: رسالتی که خبرنگاران بر عهده دارند جز با بیان صادقانه واقعیتها در راستای آگاهی بخشی مردم صورت نمیگیرد که میطلبد مدیران دستگاههای اجرایی همکاری لازم با رسانهها داشته باشند.
مهرجو به دستاوردهای دولت در عرصه نظام سلامت، کاهش پروژههای نیمه تمام و مذاکرات هستهای اشاره کرد و گفت: با تعامل و همدلی میتوانیم مشکلات شهرستان را یکی پس از دیگری مرتفع کنیم.
افزایش جذب اعتبارات ملی
وی ادامه داد: رئیس جمهور همواره بر تعامل با دیگر قوا به خصوص مجلس تاکید دارند و ما نیز در راستای پیشبرد اهداف نظام و دولت در راستای خدمت رسانی به مردم آماده هر نوع همکاری و تعامل هستیم.
وی بیان کرد: در این مدت با تعامل و همدلی خوبی که بین مجموعه مدیران شهرستان وجود داشته اقدامات قابل توجهی در سطح شهرستان صورت گرفته که جذب اعتبارات ملی به مبلغ ۲۷۰ میلیارد تومان و استانی از جمله آنها است.
مهرجو با اشاره به اینکه این اعتبارات در شرایط سخت کشور جذب شد، ادامه داد: کارخانه سیمان مند دشتی علی رغم گذشت زمان زیادی از شروع عملیات اجرایی هنوز به بهره برداری نرسیده و در دوسال اخیر با تلاش های نمایده سابق و استاندار مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان در قالب تسهیلات به این پروژه در حال تزریق است.
فرماندار دشتی بیان کرد: این پروژه با سرعت بالای در حال تکمیل است وبرابر اعلام مجریان مقرر شده تا پایان سال به بهره برداری برسد.
لزوم توجه بیشتر به شهر خورموج
وی به اقدام سنوات قبل مبنی بر خروج شهر خورموج و بخش مرکزی از فهرست مناطق محروم اشاره کرد و اظهار کرد: متاسفانه همین عامل باعث عدم وجود مشوق ها برای سرمایه گذاری و نگه داشتن نیروهای متخصص در شهرستان شده است.
مهرجو تصریح کرد: در حال حاضر این شهرستان را با دیگر شهرهای کشور از جمله شیراز و اصفهان به لحاظ برخوداری برابر قلمداد می کنند که انتظار می رود در بررسی لایحه برنامه ششم توسعه این موضوعات در مجلس شورای اسلامی بازنگری شود تا شاهد حضور بیشتر سرمایه گذاران و متخصصین در مناطق کمتر توسعه یافته باشیم.
تعداد پروژههای نیمهتمام کاهش یافت
فرماندار دشتی افزود: با شروع کار دولت تعداد ۲۶۵ پروژه نیمه تمام در سطح شهرستان وجود داشت که تعدادی از آنها از توجیه اقتصادی و اجتماعی لازم برخوردار نبوده است و رویکرد توسعه ای نداشته است.
وی ادامه داد: با وجود همه محدودیت ها و کمبود منابع مالی در دو سال اخیر با تلاش های صورت گرفته این رقم را به ۱۴۰ پروژه کاهش دادیم که امیدواریم در سال جاری نیز با تزریق اعتبارات استانی وملی تعداد آنها را به۷۰ پروژه کاهش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۸۵ درصد اعتبارات عمرانی کشور در سطح ملی توزیع می شود ، تصریح کرد: نماینده مردم با همکاری مدیران و دستگاهها در جذب اعتبارات ملی می توانند موثر باشند.
راه اندازی گمرک لاور ساحلی
مهرجو خاطر نشان کرد: راه اندازی گمرک لاور ساحلی بعد از گذشت۳۷ سال از مطالبات به حق مردم شهرستان بود که این مهم در سال ۹۴ تحقق یافت و نیاز پیگیری دارد که هم گمرک تثبیت و هم به یک بندر چند منظوره از جمله پایانه صادرات مواد معدنی استان تبدیل شود.
وی ادامه داد: اگر از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم شاهد اشتغالزایی خوبی در این بخش خواهیم بود.
مهرجو یادآور شد: در بحث مسائل فرهنگی نیز توجه خوبی به تکمیل پروژه های فرهنگی از جمله مراکز فرهنگی قرآنی، مدارس، حوزه های علمیه و زیر ساخت های اداره فرهنگ ارشاد شده است که امیدواریم در سال جاری نیز بتوانیم اعتباراتی به این بخش اختصاص دهیم.
بازسازی۲۰۰ کلاس فرسوده
فرماندار دشتی با اشاره به اینکه برای بازسازی۲۰۰ کلاس فرسوده ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است، گفت: از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون اقدامات خوبی در بخش سلامت در سطح شهرستان انجام شده است و باعث شده که اعتماد مردم به مراکز درمانی و بیمارستانهای دولتی افزایش یابد هر چند تا نقطه مطلوب فاصله است و با شروع کار این دولت ۵۰ درصد از فضای فیزیکی درمانی بیمارستان به سایت اداری تغییر کاربری داده شده بود.
مهرجو ادامه داد: ورودی و خروجی خورموج و بادوله که یکی از نقاط پرتردد و حادثه خیز به شمار می رفت با تزریق اعتبارات مناسب تعریض شد که همین امر باعث کاهش تلفات جاده ای در این محور ها شد و نیازمند تامین اعتبار از محل اعتبارات ملی برای ادامه مسیر و رفیوژ و روشنایی وسط است.
وی اظهار کرد: شهرستان دشتی به لحاظ وسعت دومین شهرستان استان محسوب می شود که ۷۰ درصد مردم در شهرها و مابقی آنها نیز در روستاها سکونت دارند که پراکندگی روستاها از مهمترین ویژگی آنها است که خدمات رسانی و توسعه زیر ساخت با هزینه بالا همراه خواهد بود.
افتتاح دو مجتمع آبرسانی
مهرجو افزود: با افتتاح دو مجتمع آبرسانی مشکل آب در برخی از روستاها از جمله روستاهای ساحلی که در گذشته با تانکر آبرسانی می شد حل شد و دو مجتمع دیگر نیز بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی احداث پست ۱۳۲ شنبه، لایروبی اسکله و توسعه بندر لاور و استفاده از ظرفیت بندری زیارت ساحلی، بازسازی ۲۰۰ کلاس فرسوده، طرح های آبخیزداری، لایروبی قنات، نوسازی ۳۸ درصد شبکه شهری و روستایی و سد دشت پلنگ را از مهترین پروژه هایی عنوان کرد که نیاز به اعتبارات ملی دارد.
نظر شما