به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان، حجتالاسلام ولی الله مصائبی افزود: امام صادق(ع) نه تنها دیگران را دعوت به کار و تلاش می کرد، بلکه خود نیز با وجود مجالس درس و مناظرات در روزهای داغ تابستان، در مزرعه اش کار می کرد. ایشان همچنین شاگردان بسیاری را برای ترویج معارف الهی تربیت کردند و ما امروز بسیاری از داشته ها و معارف دینی خود را مدیون امام صادق (ع) هستیم.
وی با اشاره به ساده زیستی و همرنگی امام صادق(ع) با مردم افزود: امام همانند مردم معمولی لباس می پوشید و در زندگی رعایت اقتصادرا می کرد. می فرمود: بهترین لباس در هرزمان، لباس معمول همان زمان است. لذا گاه لباس نو و گاه لباس وصله دار برتن می کرد.
حجتالاسلام مصائبی با بیان اینکه امام صادق (ع) به واقع سجاعت را با تمام وجود معنی و عمل کرده بود اظهار داشت: امام صادق(ع) در برابر ستمگران از هر طایفه و رتبه ای به سختی می ایستاد و این شهامت را داشت که سخن حق را به زبان آورد واقدام حق طلبانه را انجام دهد، هرچند با عکس العمل تندی رو به رو شود.
وی ادامه داد:امام صادق(ع) شیعیان را به همزیستی با اهل سنت دعوت می کرد تابه این طریق هم شیعیان از جامعه اکثریت منزوی نشوند و هم بتوان احکام و اصول شیعی را با ملاطفت به آنان منتقل کرد. از این روی در مدار حق با مسامحه با آنان رفتار می شد، اما این سهل گرفتن هرگز به معنای زیرپای گذاشتن اصول نبود و آن جا که مسئله اصولی در میان بود، حضرت هرگز تسلیم نمی شد.
نظر شما