۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد:

۱۲ مدرسه بخش اشترینان بروجرد بالای ۴۰ سال عمر دارند/ضرورت نوسازی

۱۲ مدرسه بخش اشترینان بروجرد بالای ۴۰ سال عمر دارند/ضرورت نوسازی

بروجرد - رئیس آموزش و پرورش بخش اشترینان از توابع شهرستان بروجرد از وجود ۱۲ مدرسه با قدمت بیش از ۴۰ سال در این منطقه خبر داد.

امیر صارمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به مشکلات منطقه اشترینان در زمینه آموزش اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه وجود نیروهای غیر بومی یکی از مشکلاتی است که باعث از بین رفتن فرصتهای شغلی برای افراد تحصیل کرده و جویای کار در بخش اشترینان شده است.

وی کمبود بیش از ۲۵ آموزگار در مقطع ابتدایی را از دیگر مشکلات این بخش دانست و افزود: اکثر نیروهای در اختیار آموزش و پرورش اشترینان خانم هستند که به دلیل مسافت زیاد روستاهای زیر مجموعه و مشکل در تردد این افراد مجبور به استفاده از نیروهای مرد در دو نوبت هستیم.

رئیس آموزش و پرورش بخش اشترینان نبود سالن اجتماعات برای برگزاری مراسمات مختلف در بخش اشترینان را از دیگر مشکلات این بخش برشمرد و افزود: امیدواریم که مسئولان ذی ربط در این زمینه تدابیر ویژه ای اندیشیده و در کنار احداث سالن اجتماعات، نسبت به ساخت استخر سرپوشیده در این منطقه اقدام کنند.

صارمی با گله مندی از فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل آموزش و پرورش بخش اشترینان بیان داشت: تمامی خودروهای در اختیار این اداره با قدمتی بالای ده سال در حال تردد و فعالیت هستند و ساختمان مرکزی اداره نیز کاملا تخریبی و فرسوده است که برای رفع این مشکلات از سوی مسئولان چاره ای اندیشیده شود.

وی افزود: بخش ساوه در همجواری اشترینان و بخش سیلاخور جزو مناطق محروم محسوب شده اند اما بخش اشترینان با همه مشکلات و معضلات موجود همچنان جز مناطق محروم به شمار نمی آید و این موضوع در حکم فرهنگیان منطقه درج نمی شود.

رئیس آموزش و پرورش بخش اشترینان گفت: آموزش و پرورش این منطقه در بین دیگر شهرها و بخش های استان همواره حرفهای زیادی برای گفتن دارد و نمونه بارز آن کسب رتبه برتر استان در مسابقات مختلف است که توسط دانش آموزان این منطقه رقم می خورد.

صارمی به وجود ۷۵ آموزشگاه و ۳۱۷ کلاس درس در اشترینان اشاره کرد و یادآور شد: آموزش و پرورش اشترینان با داشتن ۵۴۵ فرهنگی و پنج هزار و ۴۰۰ دانش آموز از بخش های موفق استان در طول سالیان گذشته بوده است.

وی عنوان کرد: میانگین کشوری نسبت معلم به دانش آموز یک به ۱۶ بوده که این نرم در لرستان یک به ۱۲ و در بخش اشترینان یک به ۱۰ بوده یعنی در این بخش به ازاء هر ۱۰ دانش آموز یک معلم وجود دارد.

صارمی افزود: امیدوارم که دولت در راستای موفقیت و رفع مشکلات منطقه اشترینان که دارای پتانسیل بالایی در زمینه شکوفایی علم و کسب عناوین علمی است، گام بردارد.

کد خبر 3730035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیرصارمی ۰۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۳
      0 0
      بخش سامن ساوه اشتباه است لطفا اصلاح فرمایید تشکر از لطف وبزرگواری شما