۱۲ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۹

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد:

 روان سازی روند دریافت تسهیلات مکانیزه/ بانک همکاری کند

 روان سازی روند دریافت تسهیلات مکانیزه/ بانک همکاری کند

رشت- رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از عملکرد بانک کشاورزی گفت: بانک کشاورزی باید فضای دریافت تسهیلات مکانیزاسون را برای کشاورزان فراهم کند.

به گزارش خبرنگار مهر٬ کامبیز عباسی در نشست مربوط به ستاد برداشت مکانیزه برنج که پیش از ظهر  چهارشنبه در سازمان جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد با بیان اینکه کاشت و برداشت برنج مکانیزه در کشور توسعه یافته است اظهار کرد: این توسعه یافتگی به عواملی همچون افزایش حضور کشاورزان در روستاها و کاهش مهاجرت های بی رویه بستگی دارد.

 وی با انتقاد از عملکرد بانک کشاورزی در پرداخت تسهیلات به کشاورزان گفت: تنها خواست مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از این بانک،  پرداخت تسهیلات بخش مکانیزاسیون کشاورزی به کشاورزان است که  روان شدن پرداخت تسهیلات در این زمینه٬ موجب افزایش رونق در عرصه تولید و عرضه می شود.

 رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی با توجه به نرخ سود ۱۵ درصدی تسهیلات بانکی در بخش مکانیزاسیون افزود:  ارائه تسهیلات مکانیزاسیون از اقدامات مورد عرضه بانک کشاورزی بوده و بر این اساس فضای تسهیل گری باید برای کشاورزان گیلان و مازندران فراهم شود.

 عباسی همچنین بر لزوم تسهیل گری در ارائه خدمات و تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون دام٬  شیلات و طیور تاکید کرد و گفت: این مهم  از تاکیدات وزیر جهاد کشاورزی بوده و رسیدگی به این موارد باید مورد تاکید قرار گرفته و بانک کشاورزی نیز ملزم به پرداخت تسهیلات به بخش های مختلف مکانیزاسیون است.

 به گفته وی بر اساس آمارهای موجود  بیش از ۲۴۰ هزار هکتار به سطح مکانیزه کشور اضافه شد که این مساله کاهش سختی کار برای ۵۰۰ هزار کشاورز را به همراه  آورده است.  

 این مسئول بر افزایش همگون سازی در تمام مراحل کاشت٬ داشت و برداشت تاکید و تصریح کرد: لازم است که این فرایند پیوسته و منسجم باشد.

در ادامه این نشست، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان کاهش سختی کار و اقتصادی کردن کشاورزی را دو عامل اصلی برای مکانیزاسیون کشاورزی برشمرد و اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی نگاه ویژه ای به این بخش دارد.

 علیرضا شعبان نژاد با بیان اینکه پیش از این در  ۹۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان مکانیزاسیون انجام گرفته است افزود: این  میزان در امسال به ۱۲۰ هزار هکتار می رسد.

 وی تعداد دستگاه های مکانیزه وارد شده استان را در سال گذشته، ۷۰۰ دستگاه اعلام کرد و گفت: استفاده از این دستگاه ها موجب کاهش آمار آتش زدن کاه و کلش توسط کشاورزان شده است.  
 

کد خبر 3730069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha