به گزارش خبرنگار اقتصادی مهر ، محمد آسوده در یک نشست خبری با خبرنگاران گفت : به دلیل تغییر شاخص های بورس در سال گذشته با ۱۴۰ میلیارد ریال زیان سرمایه گذاری در بورس مواجه شدیم.
وی ذخایر فنی بیمه ایران در سال ۸۴ را ۷ هزار و ۶۸۲ میلیارد ریال ذکر کرد و افزود : این رقم نسبت به سال قبل از آن با ۲۱ درصد رشد مواجه شد.
مدیرعامل بیمه ایران کل حق بیمه بازار کشور را ۲۱ هزار و ۵۰۲ میلیارد ریال دانست و افزود: در حال حاضر سهم بیمه ایران از این بازار ۵۲ درصد است که البته نسبت به سال قبل از آن با کاهش یک درصدی روبرو شده است.
وی گفت : تشکیل شرکت های بیمه خصوصی و ایجاد شرکت های بیمه درداخل برخی موسسات باعث ریزش سهم بیمه در بیمه ایران شده که به نظر می رسد ریزش سهم بیمه های دولتی همچنان ادامه داشته باشد.
آسوده گفت : سود ویژه بیمه ایران نیز از ۷۵۰ میلیارد ریال در سال ۸۳ به ۷۴۰ میلیارد ریال در سال ۸۴ به دلیل زیان در بورس و افزایش ضریب خسارت کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه ضریب خسارت بیمه ایران از ۷۴ درصد در سال ۸۳ به ۸۲ درصد در سال ۸۴ افزایش یافته است، اضافه کرد: رقابتی شدن بازار بیمه باعث کاهش حق بیمه های تولیدی از یک سو و افزایش پرداخت خسارت ها می شود.
مدیرعامل بیمه ایران تغییر شاخص بورس ، رکود حاکم بر بورس ، تغییر نرخ سود بانکی ، ابلاغ سیاست بند (ج) اصل ۴۴ قانون اساسی ، تغییر نگرش ها در سیاست خصوصی سازی دولت و چالش فناوری هسته ای را در فعالیت های بین المللی و داخلی بیمه ایران موثر دانست.
وی با اشاره به تشکیل سندیکای بیمه گران ایران متشکل از ۱۸ عضو ، گفت : این سندیکا در قبل از انقلاب فعال بود که پس از انقلاب به دلیل دولتی بودن شرکت های بیمه فعالیت سندیکا لزومی نداشت اما پس از حضور شرکت های بیمه خصوصی به بازار بیمه کشور تشکیل مجدد سندیکا لازم به نظر می رسید که در حال حاضر تدوین مقررات درصنعت بیمه از وظایف سندیکا به شمار می رود.
آسوده خاطر نشان کرد : با حضور بیمه های خصوصی در بازار بالا بودن سهم بیمه ایران در بازار بیمه دیگر افتخار نخواهد بود زیرا با این حضور افزایش کار آیی و سودآوری ملاک قرار خواهد گرفت .
وی ساماندهی کلی بخش آمارو انفورماتیک شرکت ، تدوین برنامه های مختلف و رسیدگی به امور نمایندگان را از برنامه های شرکت در سال ۸۴ دانست و افزود: در سال ۸۴ نمایندگان شرکت در سود مشارکت در منافع سهیم شدند که همین امر باعث از دست ندادن تعداد نمایندگان شد.
مدیرعامل بیمه ایران با بیان اینکه انجام کنسرسیوم بیمه های نفت ، انرژی و بیمه های بزرگ را در دست داریم، تصریح کرد: در سال ۸۴ پالایشگاه های گاز و پایانه های نفتی توسط بیمه ایران بیمه شدند که در سال جاری نیز پالایشگاه های نفت در قالب کنسرسیوم به رهبری بیمه ایران تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
وی از همکاری با بیمه مرکزی برای ایجاد یک پایگاه شبکه بیمه خودرو خبردادو افزود : ازمهر ماه سال جاری اتومبیل های دارای بیمه شخص ثالث برچسب دار می شوند که بدین طریق اتومبیل های دارای بیمه شخص ثالث با اتومبیل های فاقد آن برای پلیس قابل شناسایی خواهند شد.
آسوده گفت : در اجرای سیاست اصل ۴۴ قانون اساسی طبعا بیمه ایران باید راهبرد ، استراتژی ، اهداف ، سیاست ها و قانون خود را تغییر دهد که بدین منظور بیمه ایران پیشنهاد تشکیل کمیته ای در وزارت امور اقتصادی و دارایی را به منظور بازنگری و انجام اصلاحات لازم در قوانین و مقررات بیمه ایران را داده است .
وی ادامه داد: هدف دولت از نگاه داشتن بیمه ایران به عنوان یک بیمه دولتی ، حمایت از اجرای طرح های خاص که بخش دولتی از انجام آن امتناع می کند و تنظیم بازاربیمه کشور است.
نظر شما