به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مسرور ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان در سالن جلسات استانداری اظهار کرد: در دو دهه اخیر با وجود توجه خاصی که انقلاب اسلامی به محرومیت زدایی داشته، خود کلانشهر اهواز دچار محرومیت خاصی شده و در حاشیه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خوزستان، سندی را تدوین کرده که شاخص ها و اولویت های آن محصول وظیفه ذاتی خودش است افزود: در رکوردهای استانی خوزستان نگرانی داریم و مدت هاست که ناخواسته در بحث مسائل تربیتی، پرورشی و نیازهای فوق برنامه که حلقه های اولیه زمین گیر شدیم.
مدیر سازمان دانش آموزی خوزستان اضافه کرد: سرریز بخش عمده ای از مسائل پرورشی به بحث آموزشی هم ارتباط دارد که از آن جمله می توان کلاس های فوق برنامه ای که باعث تقویت بنیه علمی می شود را نام برد.
مسرور تصریح کرد: باید بخش خصوصی را پررنگ تر کرده و برای هر تغییری باید یک انرژی جدید را تزریق کنیم. در همین راستا نیاز به تمرکز جدی در حوزه مشارکت های بخش خصوصی داریم تا بتوانیم به ایده آل های مورد نظر دست پیدا کرده و اهداف و شاخص های دلخواه را محقق کنیم.
وی ادامه داد: پایه اصلی در آموزش و پرورش حول محور معلمان می چرخد بنابراین تا نیروی انسانی را تقویت نکنیم حتی اگر منابع هم تزریق شود، ممکن است در برنامه ریزی ها دچار مشکل شویم.
مدیر سازمان دانش آموزی خوزستان عنوان کرد: در یک دهه اخیر به دلیل ضعف منابع به خود معلمان و چرخه بازسازی نیروی انسانی توجه نکرده و آنها را دچار وقفه کرده ایم. در دهه ۷۰ شاخص آموزش های نیروی انسانی رشد بسیار چشمگیری داشت که در نهایت نیز منجر به افزایش سطح توانمندی معلمان و کیفیت بخشی به آموزش شد.
وی گفت: برخی از شاخص های آموزشی در گروی توجه به ارتقای علمی نیروی انسانی است. همچنین در دهه های قبل، بهینه سازی نیروی انسانی خیلی مورد توجه قرار نگرفت.
نظر شما