۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۳۵

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی:

سه نقطه مازندران شاخصه منطقه آزاد شدن را دارند

سه نقطه مازندران شاخصه منطقه آزاد شدن را دارند

ساری - عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به شاخص‌های ایجاد منطقه آزاد گفت: مازندران حداقل سه نقطه با شاخص‌های فراوان برای ایجاد منطقه آزاد دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر یوسف نژاد صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص منطقه آزاد افزود: هفت منطقه را دولت به‌عنوان منطقه ازاد اعلام‌کرده است که اگر شاخص‌های این مناطق ملاک باشد، مازندران سه نقطه با شاخص‌های فراتر از آن دارد.

عضو هیئت رئیسه به موافقت نسبی وزرا و مسئولان در راستای توافق در خصوص ایجاد منطقه آزاد در مازندران اشاره و اظهار امیدواری کرد که این طرح به تصویب برسد.

وی در خصوص تعداد واحدهای صنعتی استان گفت: تعداد واحدهای تولیدی در حال کار کمتر از ۴۰ درصد است که این میزان نیز تنها با ۳۵ درصد ظرفیت خود در حال فعالیت هستند.

یوسف نژاد بابیان اینکه سفر هیئت های اقتصادی در استان باعث شکل گیری فضای مناسبی در ذهن بازدیدکنندگان خواهد شد افزود: هر سفر اقتصادی صرفاً به معنای انعقاد قرارداد نیست بلکه نیازمند گذشت زمان و شکل گیری فضای مثبت ذهنی در بازدیدکنندگان است و البته امیدواریم در آینده شاهد رونق اقتصادی موثرتری باشیم.

وی با گرامیداشت روز خبرنگار و بابیان اینکه در بسیاری از موارد تسلط خبرنگار از مدیر مصاحبه شونده بیشتر است افزود: خبرنگار می‌تواند نماینده و مسئولی را به چالش بکشد.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: اگر جنبه‌های نظارتی و آزادی تشکل‌های خبری بیشتر بود شاهد فسادها و اختلاس‌های هزار میلیاردی نبودیم.

یوسف نژاد بابیان اینکه در مسائل مختلف نیازمند همفکری خبرنگارانم افزود: بنده در زمینه‌های مختلف نیازمند اطلاعات برای اظهار نظر در مجلس هستم و اگر خانه‌مطبوعات شکل بگیرد و صاحب این خانه نیز مشخص شود، زمینه برای تشکیل کارگروه‌های مختلف و همفکری و رایزنی با خبرنگاران فراهم خواهد شد.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود بابیان اینکه نماینده و خبرنگار باید در کنار همدیگر باشند افزود: بنده اگر نسبت به مسائل عمده، اطلاعات حداقلی نداشته باشم نمی‌توانم نسبت به مسائل مختلف اظهار نظر و رأی دهم.

یوسف نژاد به مشکلات مختلف حوزه ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: طی رایزنی با وزیر ارشاد زمینه فراهم شدن اعتبار جهت تکمیل ساخت مجتمع‌های فرهنگی فراهم شده است و بنده به‌عنوان نماینده وظیفه دارم از مشورت انجمن‌های شناسنامه دار تخصصی در بحث‌های مختلف استفاده کنم.

عضو فراکسیون امید افزود: در تدوین برنامه ششم توسعه که ساختار پنج ساله کشور را تبیین می‌کند، نیازمند همفکری و همراهی همه فرهنگیان، خبرنگاران و دیگر نخبه‌های فرهنگی و علمی جامعه هستیم.

وی با اشاره به هزینه‌های دستگاه‌های مختلف در امور فرهنگی اظهار داشت: اگر همه دستگاه‌ها در راستای سیاست‌های کلی همسو باشند نتیجه کار بهتر و منفعت آن نیز بیشتر خواهد بود و خبرنگاران به‌عنوان یک صنف می‌توانند در ارزیابی مدیران تأثیرگذار باشند؛ به‌شرط اینکه در اظهارنظرها صداقت و امانت حفظ شود.

وی ادامه داد: مطبوعات در مازندران از یک رشد کمی و کیفی خوب برخوردارند که امیدواریم آینده روشن‌تری را پیش رو داشته باشند.

نماینده ساری و میان‌دورود بابیان اینکه بعضی از حرف‌ها و ایده‌ها را از لابه‌لای رسانه‌ها و مطبوعات استان برداشت کردم افزود: در خصوص  پاداب سورت جلسه‌ای با حضور همکار دیگرمان، استاندار و مدیران کل، نماینده‌ای از تشکل‌ها و نهادهای عمومی تشکیل و تصمیمات خوبی اتخاذ شد که قرار شد طی یک ماه آینده نتایج آن را پیگیری کنیم.

کد خبر 3731760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha