به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، علی لاریجانی در دیدار با رئیس دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مسئولان دومین دوره گفتمان نخبگان علوم انسانی ضمن مثبت ارزیابی کردن برگزاری این دوره، در سخنانی اظهار کرد: کار شما بسیار حساس و ظریف بوده و مزیت اول این دوره این است که این سئوال برای نخبگان ایجاد خواهد شد که فکر نکنند همه حقیقت همین مباحثی است که در دانشگاه ها رایج است.
وی با تقدیر از مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برای برگزاری دومین دوره نخبگان علوم انسانی، تصریح کرد: ما کارهای سطحی در ارتباط با علوم انسانی در سالهای اخیر انجام دادیم ولی کاری که شما به عهده گرفتهاید بسیار عمیق و مثبت است.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود در برخی رشتهها از قبیل فلسفه ظرافتهای خاص خود را دارد، بیان کرد: در فلسفه مبانی آن عقلی است و از این رو همیشه دارای مناقشه بوده است، به عنوان مثال بحث تمدن سازی که ما مطرح میکنیم و وظیفه حکومت و در حوزه عدالت تعریفی مستقل از آن داریم و یا اینکه از کلیات سخن میگوییم.
وی با بیان اینکه برگزاری دورههای گفتمان ویژه نخبگان علوم انسانی شروع خیلی خوبی در این راه است، افزود: ما در بحث علوم انسانی از نظر شکلی کار مشکلی داریم و روشهای تحقیق ما و روشهای روز دنیا یکی نیست، البته ما در جامعه شناسی از دید مسائل اسلامی به حرفهای جدید رسیدیم که این راه باید ادامه پیدا کند.
لاریجانی با بیان اینکه علوم انسانی ما بیشتر داخلی است، تصریح کرد: ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که تا وقتی مانند یک جزیره مستقل عمل کنیم ارتباطات ما با دیگران شکل نخواهد گرفت.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر پارسانیا «رییس قطب بنیادهای نظری نظام متقن علوم اسلامی و انسانی دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم» و دکتر فتوتیان «دبیر طرح گفتمان نخبگان علوم انسانی» پیرامون وضعیت علوم انسانی و ضرورت اسلامی سازی علوم انسانی مطالبی را مطرح و گزارشی از اهداف و برنامههای دومین گفتمان نخبگان علوم انسانی را ارائه کردند.
نظر شما