۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۵

حجت الاسلام حشمتی:

پژوهش‌محوری درفهم قرآن بر سایر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی غلبه یابد

پژوهش‌محوری درفهم قرآن بر سایر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی غلبه یابد

معاون قرآنی وزیر ارشاد با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی با ورود به عرصه فعالیت‌های قرآنی، فعالیت خود در عرصه فرهنگی را تکمیل کرد به بیان برخی توقعاتی که از این نهاد دانشگاهی می‌رود، پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآنی  وزیر فرهنگ و ارشاد در گفت‌وگو با   خبرگزاری ایکنا در مورد فعالیت‌های صورت گرفته در جهاد دانشگاهی و میزان اثرگذاری آن، گفت: جهاد دانشگاهی در سال‌های ابتدایی انقلاب و موازی با جهاد سازندگی به منظور صورت گرفتن فعالیت‌های جهادی در عرصه علمی شکل گرفت.

وی افزود: با توجه به اینکه در حوزه دانشگاه نیز نیاز به استقرار یک روحیه جهادی بود، جهاد دانشگاهی شکل گرفت؛ چرا که اعتقاد بر این بود که استقرار این روحیه، می‌تواند تحولات لازم را در دانشگاه‌ها ایجاد کند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه جهاد دانشگاهی در عرصه علمی و دانشگاهی فعالیت‌های خوبی داشته است، تصریح کرد: البته در حوزه فرهنگی تا پیش از این فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه اردوهای فرهنگی بروز و نمود داشت، اما با راه افتادن بخش‌های قرآنی دانشگاهی و سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان این فعالیت‌ها شکل بهتری به خود گرفت.

حشمتی خاطرنشان کرد: انجام مسابقات قرآن در بین دانشجویان و در ادامه آن نیز راه‌اندازی خبرگزاری قرآن، فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در این عرصه را تکمیل کرد که این تکمیل شدن با راه‌اندازی بخش‌های آموزشی و فعالیت در این عرصه اقدامات جهاد دانشگاهی در این زمینه کامل شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: توقعی که در حال حاضر از جهاد دانشگاهی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و دینی وجود دارد این است که متناسب با جامعه هدف و نامی که این نهاد دارد فعالیت داشته باشد. جهاد دانشگاهی با توجه به فعالیت در حوزه علمی باید در زمینه فعالیت‌های دینی رویکردی پژوهشی داشته باشد و فهم قرآن بر سایر وجوه غلبه داشته باشد.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار کرد: توقع این نیست که جهاد دانشگاهی در حوزه تجوید و قرائت و ... فعالیت داشته باشد، بلکه بیشتر توقع می‌رود تا این نهاد در حوزه‌های علمی و دانشگاهی و به وجوه علمی قرآن کریم و تدبر و فهم در آن توجه داشته باشد. 

حشمتی اذعان کرد: لذا در این زمینه انتظار می‌رود تا پایان‌نامه‌ها و تحقیقات خوب و پروژه‌های سطح بالایی مورد توجه قرار گیرد. برگزاری کلاس‌های مفاهیم و تفسیر قرآن کریم در سطح دانشگاه‌ها از جمله دیگر توقعاتی است که از این نهاد جهادی می‌رود. 

کد خبر 3734063

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha