به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد بابایی ظهر سه شنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران گفت:همدان از سال ۹۴ به عنوان یکی از اولین استانهای پایلوت برای اجرای طرح «تکاپو» مدنظر قرار گرفت و جزو ۷ استان اول در اجرای این طرح بود.
عامل توسعه چرم و نماینده یونیدو در همدان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹ استان عضو این طرح هستند، گفت: طی بررسی های کارشناسانه، صنعت کیف، کفش و چرم همدان به عنوان صنعت تاثیرگذار همدان انتخاب شده است.
بابایی هدف از اجرای طرح «تکاپو» را ایجاد اشتغال عنوان کرد و با بیان اینکه طی ۵ سال اجرای طرح برای ۹ هزار نفر شغل ایجاد خواهد شد، گفت: شناسایی موانع، حمایت، برگزاری دورههای آموزشی و تعریف بازآموزی و طراحی و بازاریابی از دیگر اهداف طرح تکاپو بوده است.
بابایی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی از جمله دوره آموزشی زیر نظر مادر طراح ایران که تحصیلکرده ایتالیا است و تجربه حضور در نمایشگاه های بین المللی را دارد، افزود: برنامه بازدید از صنعت کیف و کفش مشهد، ترکیه و گرجستان و نیز برگزاری ۲۳ دوره آموزشی برای تولیدکنندگان مدنظر قرار گرفته است.
عامل توسعه چرم و نماینده یونیدو در همدان افزود: صنعت چرم همدان در حال پوست اندازی است که یا در نطفه خفه خواهد شد و یا رشد خواهد کرد.
وی تاکید کرد: تقاضای نیروی ماهر از سوی تولیدکنندگان وجود دارد به طوری که صنعت چرم همدان نیازمند ۹ هزار نفر نیروی ماهر است.
مجری سومین نمایشگاه تخصصی کیف، کفش و چرم همدان نیز در این نشست گفت: در دومین نمایشگاه تخصصی کیف و کفش و چرم استان همدان در سال گذشته، ۵۲ نام تجاری از شهرهای مختلف حضور داشتند که تنها ۱۸ نام تجاری مربوط به همدان و ۳۰ نام مربوط به تبریز و شهرهای دیگر بود اما امسال بیش از نیمی از غرفه ها به تولیدکندگان همدانی اختصاص دارد.
شهرام حسین نژاد دانشور افزود: امسال همدان با ۳۱ نام تجاری در نمایشگاه حضور دارد.
دانشور افزود: اگر تولیدکنندگان همدانی به بخش صادرات راه یابند در نمایشگاه های خارجی نیز حضور می یابند.
نظر شما