۲۰ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۷

آیت الله هاشمی رفسنجانی:

نباید منافع کشور قربانی دعوای سیاسی شود

نباید منافع کشور قربانی دعوای سیاسی شود

آیت الله هاشمی رفسنجانی بسیاری از سم پاشی ها و اهانت ها را دلیل نرسیدن به اوج پیشرفت دانست و گفت: نباید منافع کشور قربانی دعوای سیاسی باشد و آینده نظام به خطر بیفتد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در سومین روز از سی و سومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش که در سالن اجلاس در حال برگزاری است، خطاب به مدعوین گفت: شما مسئولیت بزرگی را بر  عهده دارید، شما فرزندان کشور را در مسیر دانش قرار می دهید و پایه پیشرفت را می گذارید.

وی افزود: برای اینکه عظمت و موقعیت تعلیم و تربیت را بشناسیم به تعبیر قرآن باید نگاه کنیم که همه انبیا همین مسئولیت را داشتند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: کلمه آموزش و پرورش هر دو در کنار هم نشان از خشیت دارد. انسان به گونه ای آفریده شده که با این استعداد می تواند بر همه چیز جهان بشریت جهانی که مخلوق خداوند است سرنوشت ساز باشد و کلماتی را در قرآن مجید می بینیم که هنوز خیلی با آن فاصله داریم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: انسان بی پایان است و حتی انبیا هم نتوانستند به همه چیز اشراف داشته باشند و در تمام موجودات کسی نیست که استعداد بی پایان داشته باشد بلکه ما حق اختیار در عمل داریم که راهی را انتخاب کنیم یا انتخاب نکنیم. حتی جن نیز تکلیف دارد.

آیت الله هاشمی تاکید کرد: شما مدیران و معلمان نقطه کانونی هستید که یک لحظه را نباید از دست بدهید این فرصت محدود است حداکثر ۳۰ سال می خواهید معلم باشید، خوشبختانه بازنشستگان فرهنگی نیز کار تعلیم و تربیت را ادامه می دهند.

وی خاطرنشان کرد: امت اسلامی آنجا که به علم رسیده پیشرفت کرده و آنجا که از علم عقب افتاده وضعیت خوبی نداشته است. چرا باید امت اسلامی همدیگر را همانند حیوانات وحشی بکشند و این به جان هم افتادن به دلیل دور شدن از خدا و تعلیمات انبیاء است. گروه هایی با اسم خدا و عقاید اشتباه خود را منفجر می کنند تا صدها نفر دیگر را بکشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: باید تربیت و اسلام را درست به مردم تفهیم کنیم اما این کار نه در حوزه و نه در مدارس در حد توقع اتفاق نمی افتد.

آیت الله هاشمی ادامه داد: پایه اصلی در کشور آموزش و پرورش است و سپس دانشگاه ها به میدان می آیند. جندی شاپور دانشگاهی در ایران بود که ترکیبی از اساتید بزرگ که با حکومت جبار خود نمی ساختند در آنجا تدریس می کردند و کانون آموزش های تمدن جهان بود، سپس به بغداد منتقل شد و یک دارالترجمه راه اندازی شد و همه آثار را ترجمه کردند و در اختیار مردم قرار دادند، دو قرن بعد دانشمندان با تحقیقات و پژوهش، آثار تمدن گذشته را جمع آوری کردند و بزرگترین تمدن بشریت در مرکز اسلامی شکل گرفت و حتی تفسیر آنها در دانشگاه های بزرگ جهان مورد استفاده قرار می گیرد دانشی که همراه با ایمان باشد این آثار را دارد.

آیت الله هاشمی در بخش دیگری از سخنانش به برجام اشاره کرد و گفت: از کارهای بسیار ارزشمند دولت این بود که تحریم های طولانی و خطرناک کشنده را از جلوی ما برداشت، خیلی ها چشم هایشان را می بندند،  دهان باز می کنند و می گویند برجام سم مهلک است، چطور می تواند سم مهلک باشد پس از برجام با ۴۵۰ بانک در دنیا کار کرده ایم البته برخی بانک های بزرگ حاضر به برداشتن تحریم به دلیل آنکه آمریکا در آنجا سهم داشت، نشدند و این مسائل مربوط به حقوق بشر است البته ما می توانستیم آنها را نیز در مساله برجام بگنجانیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: باید این مسائل در مدارس گفته شود. از بزرگترین دانش ها که بشریت در جهت تحصیل آن تلاش می کند مساله گداخت هسته ای و جوش هسته ای و ایتر هسته ای است. تاکنون بشریت شکاف هسته ای را انجام می داد اما این کار خطرناک بود و باید بشر به دنبال اقداماتی باشد تا از قدرت ذرات به گونه ای استفاده کند که مشکلات دنیا را حل کند. در مقابل برخی از محدودیت ها که در برجام پذیرفتیم آنان نیز پذیرفتند تا عضو جمعیت ایتر شویم که هیچ خطری ندارد.

وی با اشاره به نیروگاهی در فرانسه گفت: چند هفته قبل برخی از مسئولین از جمله آقای صالحی به فرانسه رفتند و از این نیروگاه دیدار کردند هنگام بازگشت گفتند ایران می تواند عضو یا وابسته باشد، اگر یک میلیون و ۲۰۰ یورو سرمایه گذاری کنیم و دانشجویان زیادی برای این مساله تربیت کنیم که هر کدام ۱۰۰ میلیون هزینه دارد، در مقابل آنان نیز گفتند برای آینده صنایعی را از شما می خواهیم تولید کنید تا بدهی یک میلیون و ۲۰۰ یورویی تسویه شود ما توانستیم بعد از تحریم به این تعاملات برسیم ودانشجویان برای ایتر هسته ای آموزش ببینند و ما ساخت قطعات داشته باشیم.

آیت الله هاشمی ادامه داد: اکثر رشته های حساس پس از تحریم دانشجو نداشت اما پس از تحریم این مشکل برطرف شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: برجام پایه بزرگی در کشور بود و یکی از وظایف شما فرهنگیان این است که خود آثار برجام را مطالعه و برای فرزندان مردم بیان کنید. البته نمی گویم جناحی برخورد کنید.

آیت الله هاشمی تصریح کرد: یکی از خواسته های سند بیست ساله تحقق پیدا کردن از لحاظ توسعه انسانی مقام اول را در ۲۸ کشور منطقه پیدا کرده ایم و توسعه علمی ایران به سرعت در حال اتفاق است.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی دو رکن برون زایی و برون گرایی دارد تا محقق شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: از لحاظ علمی پایگاه های بسیار قوی داریم و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ۴۵۰ واحد ۷۵۰۰ آزمایشگاه و ۳۵۰۰ کارگاه دارد و حدود ۷۵ هزار استاد داریم و دانش را از قله به سراسر کشور آورده ایم همانند آموزش و پرورش که در روستاهای کوچک نیز فعالیت دارند. دانشگاه آزاد را بومی کردیم و خوابگاه هایی که ساخته بودیم اکنون نیمه خالی شده اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اگر می خواهیم ترقی کنیم باید تقلید را کنار بگذاریم البته پیشرفت می کنیم اما توسعه و پیشرفت کشور باید دانش بنیان باشد آن موقع درون زاست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در دور دوم، دولت تدبیر و امید می تواند ما را به اوج از نظر توسعه و پیشرفت کشور برساند. بسیاری از سم پاشی ها و اهانت ها برای این است که به اوج نرسیم. ما همه باید دست به دست بدهیم تا کشور پیشرفت کند و میان اصلاح طلبان، اصول گرایان و اعتدال گرایان تفاوت وجود ندارد و همه آنها فرزندان این کشور و رهبری هستند و باید هدف آنها سعادت کشور باشد.

آیت الله هاشمی افزود: نباید منافع کشور را قربانی دعواهای سیاسی کنیم تا آینده نظام را به خطر بندازیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: آلودگی هایی را در کشور می بینیم، باید فرهنگیان خیلی مراقب باشند تا دانش آموزان را از اینگونه مسائل حفاظت کنند.

وی ادامه داد: باید به پرورش اهمیت دهیم، اگر آموزش به راه درست برود جامعه سالم می شود البته ما از جهاتی نمونه هستیم ناامنی را در خاورمیانه شاهدیم اما ملت ایران در سایه امنی زندگی می کنند.

وی یادآور شد: اگر تحریم ها نبود در اوج پیشرفت و توسعه بودیم تحریم ضربه زد و برخی ها تحریم را نعمت خدا می دانستند چه نعمتی؟ تنها می خواستند مردم را فریب دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: چرا باید با نام اسلام و انقلاب این صحبت ها را به خورد مردم دهیم؟ چه فایده ای داشت به اسم اسلام سفارتخانه عربستان را  آتش زدند و ما از حج محروم شدیم و دست عربستان بهانه دادیم.

وی بیان کرد: رهبری شش شرط عالمانه، عاقلانه منصفانه معتدلانه و قاطعانه را از نشانه های انقلابگر برشمرده اند که باید این جملات را تابلو کرد و در کلاس درس بگذاریم.

آیت الله هاشمی تاکید کرد: انقلاب کردیم اسلام را معرفی کنیم و کشور توسعه پیدا کند، داعش علیه ما شروع شده است باید به گونه ای عمل کنیم تا بچه های شیعه و اهل سنت به اعتقادات داعشی نیفتند.

وی در پایان تصریح کرد:  از طریق دانش و اخلاق و خشیت انسان هایی را تربیت کنیم که در مقابل خدا خاضع باشند.

کد خبر 3737372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha