حجت الاسلام محمد صادق یوسفی مقدم در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مقام علمی حضرت فاطمه معصومه(س) اظهار داشت: حضرت معصومه(س) دختر امام موسی کاظم(ع) و خواهر علی بن موسی الرضا(ع) هستند و از کودکی نزد آنان پرورش یافته و معارف قرآنی و دینی و مطالب علمی را فراگرفتند.
وی بیان داشت: ارتباط با امام معصوم(ع) نقش بسیار زیادی در ساخت انسان دارد و به طور طبیعی انسان راحتتر میتواند به جایگاه علمی دست یابد.
این استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: حضرت فاطمه معصومه(س) در خانواده علم و تقوا پرورش یافتند و از کودکی در پی کسب علم و دانش بودند و همین موجب شد تا ایشان به عنوان محدث شناخته و محدثه نامیده شوند.
وی گفت: حضرت فاطمه معصومه(س) محدثه هستند و ایشان حدیث را به صورت مستقیم از امام معصوم(ع) دریافت میکردند و احادیث بسیار فراوانی را نقل کردهاند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم ابراز کرد: حدیث منزلت و غدیر سلسله سندهای فراوانی دارد که در این باره حضرت فاطمه معصومه(س) نیز آن را نقل کردهاند.
وی افزود: حضرت معصومه(س) سلسله احادیث را که زنان محدثه از حضرت فاطمه زهرا(س) نقل کرده بودند را نیز نقل میکردند.
جایگاه علمی حضرت فاطمه معصومه(س)
حجت الاسلام یوسفی مقدم تصریح کرد: افزون بر همه مطالبی که عنوان شد حضرت فاطمه معصومه(س) هنگامی که پدر گرامیشان حضور نداشت، پاسخگوی سئوالات عدهای بودند که به منزل ایشان آمده بودند. در آن زمان کریمه اهل بیت(س) کودکی بیش نبودند اما به درستی همه سئوالات را پاسخ دادند به طوری که امام موسی کاظم(ع) با دیدن جواب مکتوب سئوالات که در دست آن افراد بود، دختر گرامیشان را «فداها ابوها» خطاب کردند.
رئیس مرکز فرهنگ و معارف قرآن کریم ادامه داد: این یکی از نشانههای مقام علمی حضرت فاطمه معصومه(س) است و در جایگاه معنوی ایشان همین بس که سه امام معصوم پاداش زیارت با معرفت حضرت معصومه(س) را بهشت عنوان کردهاند.
نظر شما