۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۱۵

عضو شورای شهر سیاه منصور دزفول تشریح کرد؛

از نبود فضاهای آموزشی تا بحران‌های زیست محیطی در سیاه منصور دزفول

از نبود فضاهای آموزشی تا بحران‌های زیست محیطی در سیاه منصور دزفول

دزفول ـ عضو شورای شهر سیاه منصور دزفول گفت: نبود فضاهای آموزشی، فرهنگی، بیکاری و مشکلات زیست محیطی فراوان از جمله مشکلات مهم این شهر است.

علیرضا تمینی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص مهمترین مشکلات شهر سیاه منصور اظهار کرد: یکی از معضلات بسیار مهم سیاه منصور بحث مهاجرپذیری آن است بگونه ای که بخاطر موقعیت جغرافیایی خوبی که نسبت به کارخانه جات و مراکز تولیدی دارد مهاجر پذیری آن چندین برابر دیگر نقاط دزفول است.

وی افزود: کمبود فضاهای آموزشی و فرهنگی باعث شده تا این افزایش جمعیت به شدت برای ما دردسرساز شود. به گونه ای که جمعیت سه هزار نفری سیاه منصور اکنون چندسال است که به ۱۰ هزار نفر رسیده در حالی که امکانات شهر به اندازه همان جمعیت گذشته است.

عضو شورای اسلامی شهر سیاه منصور دزفول، تعداد دانش آموزان این شهر را یکهزار و ۱۵۰ نفر برشمرد و گفت: این در حالی است که تنها دو واحد آموزشی برای مقطع ابتدایی و راهنمایی در این منطقه وجود دارد، یعنی علاوه بر نبود دبیرستان از نظر ظرفیت واحد آموزشی ابتدایی و راهنمایی نیز به شدت کمبود داریم.

تمینی یادآور شد: با وجود اهدای یک هکتار زمین از سوی خیرین این شهر برای ساخت مدرسه به آموزش و پرورش در سال ۱۳۷۵ تاکنون اقدامی برای ساخت مدرسه در این زمین نشده و زمین مذکور در حد پی ریزی و دیوار کشی باقی مانده است. ضمن اینکه دو هکتار دیگر نیز در کنار زمین مدرسه، برای ساخت فضای ورزشی در نظر گرفته شده که این زمین نیز تاکنون به دلیل عدم توجهات ادارات شهرستان مسکوت باقی مانده است.

کمبود آب شرب و کیفیت پایین آب 

وی همچنین با اشاره به مشکلات آب شرب سیاه منصور و افت فشار روزانه آن توضیح داد: شبکه آب شرب سیاه منصور تنها برای جمعیت سه هزار نفری گذشته اش ظرفیت دارد اما اکنون نه تنها باید پاسخگوی جمعیت ۱۰ هزار نفری باشد بلکه این آب مورد استفاده شهرک های صنعتی شماره ۲ و ۳ و دو روستای پایین دست نیز قرار می گیرد که علاوه بر کمبود، کیفیت آب را نیز به شدت پایین آورده است.

عضو شورای اسلامی شهر سیاه منصور دزفول ادامه داد: علاوه بر شهرک های صنعتی، بسیاری از کارخانه جات و مراکز تولیدی در اطراف سیاه منصور قرار دارند که مشکلات زیست محیطی زیادی به بار آورده اند اما بااین وجود تنها دو تا سه درصد از جمعیت بیکار سیاه منصور آن هم بعنوان نگهبان نه به عنوان نیروی متخصص در این کارخانه ها استخدام شده اند.

تمینی اضافه کرد: این عدم استفاده از جمعیت بیکار سیاه منصور موجب افزایش اعتیاد به ویژه دربین جوانان این منطقه شده است.

وی یکی دیگر از مشکلات شهر سیاه منصور را ساخت و ساز غیرمجاز دانست و گفت: ساخت و سازهای غیر مجاز در این شهر در نبود زیرساخت های لازم اهالی را با مشکل مواجه کرده است.

تمینی با بیان اینکه  حدود ۴۰ هکتار از اراضی منطقه سرسرباز از توابع شهر سیاه منصور دزفول هنوز به طرح هادی این شهر ملحق نشده و تغییر کاربری نشده اند، گفت: با این وجود برخی اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز در سطح ۲۰ هکتار از اراضی مذکور کرده اند که این امر مشکلات زیادی را به بار آورده است.

وی با اشاره به اینکه اهالی منطقه خواستار تامین زیر ساخت های لازم در این منطقه هستند، افزود: ساکنان منطقه متقاضی آب، برق، گاز، جاده و فاضلاب هستند در حالی که ساخت و ساز آنها غیرمجاز بوده و هنوز طرح هادی این منطقه به طرح هادی سیاه منصور ملحق نشده است.

عدم تعیین حریم شهری 

عضو شورای اسلامی شهر سیاه منصور دزفول، یکی از موانع مهم توسعه سیاه منصور را تعیین نشدن حریم برای شهرداری این منطقه عنوان کرد و گفت: ادغام برخی قسمت های سیاه منصور با بخش های دیگر و اسیرشدن سیاه منصور در تقسیمات کشوری موجب شده که در بسیاری از موارد ما نتوانیم دست به ساخت و ساز و یا انجام طرح خاصی بزنیم چرا که تکلیف ما از هیچ سمتی مشخص نیست.

تمینی، کمبود فضا برای پارکینگ ادوات کشاورزی را نیز دیگر مشکل سیاه منصور برشمرد و عنوان کرد: کم عرض بودن خیابان ها پارک ماشین آلات کشاورزی را با مشکل مواجه کرده در حالی که اکثر جمعیت سیاه منصور کشاورز هستند، این مشکل به گونه ای است که در صورت پارک دو دستگاه تراکتور در یک خیابان حتی تردد موتور سیکلت نیز با مشکل مواجه می شود.

وی در ادامه نبود سالن برای برگزاری همایش و مراسم ها و نبود فضاهای تفریحی را نیز از جمله توقعات و مشکلات مردم سیاه منصور عنوان کرد و افزود: دلیل اصلی این دو مشکل تعیین نشدن محدوده شهری و ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه سرسرباز سیاه منصور است که بشدت از مسئولان شهرستان تقاضا داریم در جلوگیری از این ساخت و سازهای غیرمجاز با ما همکاری کنند.

تمینی در پایان، با بیان اینکه سالهاست مسئولان شهرستان  هیچ توجهی به مشکلات متعدد و ناراحت کننده اهالی این منطقه نکرده اند، خواستار تغییر نگاه مسئولان و تلاش برای رفع دغدغه ها و حقوق اولیه اهالی سیاه منصور برای زندگی شد.

به گزارش مهر، شهر سیاه منصور دزفول با برخورداری از جمعیت ۱۰ هزار نفری در مسیر جاده دزفول ـ شوشتر و در پنج کیلومتری دزفول قرار دارد که از سال ۱۳۹۱ به شهر تبدیل شده و شهرداری آن نیز از یکم فروردین ماه سال ۱۳۹۳ رسما فعالیت خود را آغاز کرد.

کد خبر 3739920

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha