۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۹

رئیس کمیسیون حمایت از سرمایه گذاری اتاق بازرگانی اصفهان:

سالانه بیش از یک میلیارد دلار صادرات برای اصفهان ثبت می شود

سالانه بیش از یک میلیارد دلار صادرات برای اصفهان ثبت می شود

اصفهان- رئیس کمیسیون حمایت از سرمایه گذاری اتاق بازرگانی اصفهان گفت: سالانه بیش از یک میلیارد دلار صادرات برای اصفهان ثبت می شود و طی چهار سال گذشته از این رقم آمار صادرات بالاتر نرفته است.

قاسمعلی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان اصفهان ظرف چهار سال گذشته در هیچ شرایطی بیشتر از یک میلیارد و چهارصد میلیون دلار صادرات نداشته است که این رقم در سال گذشته به  یک میلیارد و یکصد میلیون دلار رسیده است.

وی بیان داشت: از این مقدار حدود ۶۸ درصد مربوط به نفت و پتروشیمی و بیش از۲۰ درصد مربوط به فولاد است در نتیجه در بخش خصوصی و بنگاه‌های کوچک و متوسط ( SME) فعالیت زیادی وجود نداشته است.

وی با بیان اینکه سرانه استان در صادرات به طور متوسط به ازای هر نفر ۲۰۰ دلار است، تصریح کرد: این در حالی است که سرانه پرداخت مالیات دو برابر این رقم است و این امر نشان می‌دهد که اقتصاد کشور و استان باید توسعه یابد.

رئیس کمیسیون حمایت از سرمایه گذاری اتاق بازرگانی اصفهان افزود: متاسفانه صنایعی چون تولید کنندگان لوازم یدکی، لوازم خانگی، دارو نتوانسته‌ به اندازه قابلیت‌های خود، بازاری در سطح منطقه و بین الملل به دست بیاورد.

جباری با بیان اینکه در چهار ماهه ابتدای سال جاری از هر پنج نقطه که گمرک استان در آنجا مستقر است، مجموع کل صادرات استان اصفهان ۴۱۸ میلیون دلار بوده، افزود: ما در این زمینه بعد از استان‌های تهران، آذربایجان غربی، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی قرار گرفته‌ایم که در مجموع  ۹۹ قلم جنس به ۸۴ کشور صادر شده و میانگین قیمت هر کیلو کالای صادراتی استان حدود ۳۰ سنت است و یا به ازای هر تن ۳۰۰  دلار است.

وی بیان داشت: از ۴۱۸ میلیون دلار صادرات استان، ۱۴۱میلیون دلار به عراق، ۶۱ میلیون دلار به افغانستان، ۳۹ میلیون دلار به پاکستان، ۳۶ میلیون دلار به امارات متحده، ۱۹ میلیون دلار به ترکمنستان، ۱۷ میلیون دلار به ترکیه، ۱۶ میلیون دلار به چین، ۱۶ میلیون دلار به اردن و شش میلیون دلار به تایلند کالا صادر کرده‌ است.

جباری افزود: به نظر می رسد با حضور فیزیکی در شهر های خواهر خوانده اصفهان و ایجاد بازارچه ها یا مراکزی برای ارائه خدمات فنی مهندسی و یا فروش کالاهای خود، بتوانیم در جهت توسعه روابط اقتصادی با کشورهای دیگر اقدام کنیم.

وی بیان داشت: کارگروه جدیدی در رابطه با جذب سرمایه گذاری برای داروسازی و تجهیزات پزشکی با توجه به نیاز کشور به داروهای خاص تشکیل شده است و تنگنایی که امروزه در این زمینه با آن مواجه هستیم، برای جذب سرمایه گذاری خارجی در این زمینه به کمیسیون اضافه شده است.

کد خبر 3741723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha