به گزارش خبرنگار دانشگاهي مهر، "محمد باقر خرمشاد" - معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در خبرگزاري مهر گفت: شوراهاي صنفي بسيار مفيد و لازم هستند و رويكرد وزارت علوم در قبال شوراهاي صنفي تقويت اين شوراها و گسترش حوزه هاي عملكرد شوراهاي صنفي است و افزايش حوزه فعاليت شوراهاي صنفي در برنامه هاي وزارت علوم قرار گرفته است. فعاليت صنفي به يك مهارت مي ماند لذا بحث آموزش در آن از اهميت بالايي برخوردار است.
وسيع شدن حوزه فعاليت هاي شوراهاي صنفي دانشجويان در برنامه هاي وزارت علوم قرار گرفته است |
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم اظهار داشت: هيچ اثر مكتوب و سندي در مورد شوراهاي صنفي وجود ندارد لذا سفارش هايي در قالب جستجو در اينترنت و ترجمه فعاليت هاي صنفي دانشجويي در دانشگاه هاي معتبر جهان داده شده است تا جهت ارائه تجربيات صنفي دانشجويي به شوراهاي صنفي دانشجويان ارائه شود.
فعالان صنفي دانشجويي اگر علم كار صنفي را در دانشگاه پيدا كنند راهبران شوراهاي صنفي بزرگتر جامعه و بانيان نهادسازي مدني در حالت گسترده خواهند بود |
محمد باقر خرمشاد با بيان "شوراهاي صنفي ؛ آري"، تأكيد كرد: شوراهاي صنفي سياسي كاري نكنند چرا كه خودشان آسيب مي بينند و اين نهادي كه شكل نگرفته مرده به دنيا مي آيد. دانشجويان صنفي ما فردا وارد جامعه مي شوند و در زمره اصناف قرار مي گيرند لذا اگر در دانشگاه علم كار صنفي را پيدا كنند، مي توانند شوراهاي صنفي بزرگتر جامعه را راهبري كنند و بانيان نهاد سازي مدني در حالت گسترده اش شوند.
استاد جامعه شناسي سياسي دانشگاه علامه طباطبايي در پاسخ به سوال خبرنگار "مهر" مبني بر ضعف گفتمان اجتماعي در شوراهاي صنفي، گفت: وزارت علوم نمي تواند گفتماني را در نهادهاي دانشجويي تزريق كند اما تسلط گفتمان اجتماعي در شوراهاي صنفي مي تواند پديده اي مبارك باشد لذا شوراهاي صنفي در گردهمايي هاي خود مي توانند شكل گيري گفتمان را در اين نهاد دانشجويي تمرين كنند تا به صورت تدريجي به يك استراتژي دست يابند كه بتواند كه اين تشكل را اشباع و فعالان آن را ارضا كند.
نظر شما