به گزارش خبرگزاری مهر، اما این مساله یک جنبه دیگر هم دارد و آن هم طراحی ابزاری برای دسترسی افراد نابینا و کم بینا به فضای مجازی است. چنین افرادی برای مطالعه محتوای اینترنتی دشواری های جدی دارند و حالا شرکت Braigo Labs قصد دارد این مشکل را کمتر کند.
این شرکت که توسط یک پسر ۱۵ ساله تاسیس شده نسخه بتای خدمات خود را به این منظور این هفته در دسترس علاقمندان قرار می دهد تا افراد کم بینا و نابینا بتوانند متون درج شده بر روی تصاویر تحت وب را بخوانند. Braigo Labs در نهایت به دنبال رونمایی از پلتفورم جامعی است که استفاده از وب را برای نابینایان و کم بینایان تا حدمعقولی ممکن کند.
خدمات این شرکت موسوم به Braigo در قالب یک برنامه رایگان تحت وب در اختیار علاقمندان قرار گرفته و از ۵۰ زبان زنده دنیا پشتیبانی می کند. این برنامه متون موجود در تصاویر را از منابع مختلف استخراج می کند تا افراد دارای مشکل بینایی راحت تر بتوانند آنها را قرائت کنند.
Shubham Banerjee مدیر شرکت طراح این برنامه می گوید این یک گام رو به جلو در مسیری صحیح است. ما Braigo را محصولی برای ایجاد، پشتیبانی و توسعه اکوسیستم مورد نیاز افراد نابینا و کم بینا می دانیم و نه یک نرم افزار یا سخت افزار صرف.
Shubham Banerjee اولین بار دو سال قبل در ۱۳ سالگی با جمع آوری پول از شرکت اینتل برای ساخت چاپگر مورد نظرش بر سر زبان ها افتاد و بعد از دو سال شرکت خود را برای توسعه فناوری هایی که به تمام جهانیان سود برساند تاسیس کرده است.
نظر شما