به گزارش خبرنگار مهر، خان علی رشیدی عصر دوشنبه در بیست و یکمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ بانک عضو شورای هماهنگی بانکهای استان هستند و ۳۳۶ شعبه بانکی با سه هزار و ۵۱۰ نفر پرسنل فعال هستند.
وی افزود: تاکنون نهایت همکاری از سوی بانکهای استان برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی راکد گلستان صورت گرفته است اما بخش عمده مشکلات در این حوزه به متقاضیان بازمیگردد.
مدیر امور شعب بانک ملی گلستان تصریح کرد: تاکنون پرونده پرداخت تسهیلات ۲۱۲ واحد تولیدی و صنعتی استان به بانک ملی ارجاع شده است.
رشیدی اضافه کرد: از این تعداد پرونده ۱۶۰ مورد مراجعه کرده و در مرحله تکمیل اسناد و مدارک هستند که طبق آخرین آمار ۱۲۰ پرونده تکمیلشده و به واحدهای کارشناسی ارجاع شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون تسهیلات ۵۱ واحد تولیدی و صنعتی استان پرداختشده است.
به گفته رشیدی کار کارشناسی این تعداد پرونده کار حجمی بزرگی در استان است و بانکها تاکنون همکاری خوبی داشتهاند.
وی همچنین به رشد منابع سیستم بانکی در استان اشاره و خاطرنشان کرد: این رشد ۱۵.۵ درصد بوده که رقم قابلتوجهی است، بهطوریکه تا پایان تیرماه امسال از ۶۶ هزار میلیارد ریال به ۷۸ هزار میلیارد ریال رسیده است.
مدیر امور شعب بانک ملی گلستان تصریح کرد: ۹۸ هزار میلیارد ریال نیز مصارف سیستم بانکی استان بوده که نشان میدهد شکافی ۲۰ هزار میلیارد ریالی میان منابع و مصارف وجود دارد که از شبکه ۱۳ بانک موردنظر خارجشده است.
وی افزود: این در حالی بوده که در گلستان تا پایان تیرماه ۱۲۷ درصد تسهیلات بانکی پرداختشده که نشان میدهد نقش سیستم بانکی در استان بسیار مهم است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای گلستان با اشاره به معوقات بانکی در استان، گفت: معوقات بانکی استان تا پایان تیرماه امسال ۹ هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال بوده که نسبت مطالبات به مصارف را ۹.۴ درصد نشان میدهد.
وی با اشاره به مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی کشور، یادآور شد: به لحاظ قانونی موانعی برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی وجود داشت که برخی از این موانع برداشتهشده است.
نظر شما